Η ΑΕΚ βάζει… κάτω τα οικονομικά δεδομένα, για να προχωρήσει του Λάζοβιτς

Οι παραστάσεις του Ντάνκο Λάζοβιτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DANKO lazovicΗ μετοχή του Ντάνκο Λάζοβιτς στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, μπορεί να είχε μια μικρή πτώση, αλλά εξακολουθεί έτσι κι αλλιώς να βρίσκεται ψηλά. Και με ανάλογες εμφανίσεις όπως αυτή που έκανε χθες το βράδυ ο αρχηγός της Παρτιζάν, δεν αργεί να εκτοξευτεί και πάλι. Επομένως στην ΑΕΚ ξέρουν πως ότι έχουν να κάνουν, θα πρέπει να το κάνουν γρήγορα. Εξ ου και το δεύτερο ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στο Βελιγράδι σε διάστημα μικρότερο των δυο εβδομάδων. Επίσης στην ΑΕΚ ξέρουν πως για να κάνουν οτιδήποτε στην υπόθεση Λάζοβιτς, θα πρέπει να βάλουν κάτω τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Κλειδί άλλωστε για να προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή, είναι το οικονομικό σκέλος, από την στιγμή που ο ίδιος ο 31χρονος Σέρβος φαίνεται να έχει «ψηθεί» στην προοπτική να παίξει στην ΑΕΚ έστω και της Β’ εθνικής. Στην Ένωση ξέρουν πως ένας παίκτης σαν τον Λάζοβιτς μπορεί να κάνει την διαφορά σε πολλά επίπεδα, αλλά δεν έχουν σκοπό να τινάξουν στον αέρα τον προϋπολογισμό για να τον φέρουν. Γι αυτό και θα εξεταστούν προσεκτικά τα οικονομικά δεδομένα και αν δεν ξεφεύγουν κατά πολύ του προγραμματισμού, τότε θα προχωρήσουν.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X