Διαψεύδονται οι ισχυρισμοί των Άγγλων περί δανεισμού του Τζιμπούρ

«Διχάζει» το Νότιγχαμ ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

???????????????????????????????????????????????????????????????????????Με τον νέο προπονητή της Νότιγχαμ ήδη να έχει αναλάβει δράση και τις αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται να έχουν μπει στο τραπέζι, οι Άγγλοι επιχείρησαν να θολώσουν τα νερά με το θέμα Τζιμπούρ. Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, πηγές της Φόρεστ υποστηρίζουν πως ο «Τρομοκράτης» έχει αποκτηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και ως εκ τούτου εκεί θα επιστρέψει. Ωστόσο οι ισχυρισμοί αυτοί διαψεύδονται από τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες πλευρές.

Το περιβάλλον του Τζιμπούρ υποστηρίζει ρητά και κατηγορηματικά πως ο παίκτης έχει πάει με μεταγραφή στη Νότιγχαμ. Ενώ και από την πλευρά του Ολυμπιακού, ισχυρίζονται πως δεν έχουν καμία σχέση πλέον με τον Αλγερινό. Άλλωστε υπάρχει και σχετική επίσημη ανακοίνωση, όταν έγινε η μεταγραφή στη Νότιγχαμ, τον περασμένο Γενάρη.

Επομένως εκείνο που πλέον μένει, είναι να βρεθεί η χρυσή τομή, προκειμένου ο Τζιμπούρ να μείνει ελεύθερος από την Φόρεστ. Κάτι εξάλλου που αποτελεί επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και της αγγλικής ομάδας.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X