Το Ψυχικό υποκλίνεται στη «Βασίλισσα»

Ψάχνουν τι φταίει στο Ψυχικό για την κατάρρευση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

falekasΑποτέλεσε πέρυσι και φέτος αντίπαλο της ΑΕΚ. Βάση της ιστορίας δεν μπορεί να λογισθεί ως αντίπαλος το Ψυχικό, αλλά αγωνιστικά για τις ανάγκες της Β’ εθνικής και της Α2 ήταν. Τελικά το Ψυχικό που στηρίζεται οικονομικά από τα αδέρφια Αγγελόπουλοι που έχουν και τον ΟΣΦΠ δεν ανέβηκε στην Α1 και σήμερα μέσω ανακοίνωσης υποκλίθηκε στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Η Α.Ε. Ψυχικού συγχαίρει την ΑΕΚ και τον Κόροιβο για την άνοδό τους στην Α1. Βάσει της παρουσίας τους στο φετινό πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες κέρδισαν επάξια το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία. Το ελληνικό μπάσκετ έχει άλλωστε ανάγκη από ομάδες σαν τον Κόροιβο, που τις στηρίζει ένας ολόκληρος νομός. Στην περίπτωση της ΑΕΚ, τα λόγια είναι περιττά. Η “Βασίλισσα” επιστρέφει εκεί όπου ανήκει.

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση του Κοροίβου για τη φιλοξενία στον μεταξύ μας αγώνα, δείγμα αθλητικού πολιτισμού και να δηλώσουμε πως προσμένουμε μεγάλη χαρά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ αυτό το Σάββατο. Είναι τιμή για εμάς να αγωνιζόμαστε κόντρα σε μία ομάδα της Α1».

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X