«Δικαίωση για τα παιδιά η επιστροφή»

Βιντεοθεραπεία στην σημερινή προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagos2Χθες η ΑΕΚ κατέκτησε και μαθηματικά την άνοδο της στην Α1 και το δικαιώμα που να γυρίσει εκεί που ανήκει. Η “Βασίλισσα” νίκησε τον Φίλιππο στη Βέροια και επιστρέφει οριστικά και αμετάκλητα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Εκεί, που της αξίζει να βρίσκεται, σύμφωνα με όσα έχει πετύχει στην τεράστια ιστορία της και με βάση τον κόσμο που έχει πίσω της. To enwsi.gr μίλησε με τον “αρχιτέκτονα” της ΑΕΚ, τον άνθρωπο που ανέλαβε το δύσκολο φορτίο το 2012 να επαναφέρει την “Βασίλισσα” στην Α1 μετά από 1.009 μέρες. Και τα κατάφερε μετά από κόπο και πολλή δουλειά στα παρκέ.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος σχολίασε τη νίκη επί του Φίλιππου που έφερε την άνοδο, μίλησε για τα συναισθήματα μετά την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α1, κράτησε χαμηλούς τόνους για την επόμενη μέρα της “Ένωσης” και έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του δικεφάλου για την επιστροφή.

“Ήρθαμε να παίξουμε στη Βέροια για ένα και μόνο αποτέλεσμα, αν και γνωρίζαμε πως η νίκη του Κοροίβου επί της Καβάλας προεξοφλούσε την δική μας άνοδο. Τα παιδιά αγωνίστηκαν με την απαραίτητη αποφασιστικότητα, υπομονή και ηρεμία, που σε συνδυασμό με την καλή ομαδική λειτουργία, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα”, ήταν το σχόλιο του τεχνικού της ΑΕΚ για τη νίκη επί του Φίλιππου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα συναισθήματα του μετά την επίτευξη της ανόδου στην Α1: “Τα συναισθήματα είναι πολλαπλά και διαφορετικού τύπου. Κυριαρχεί η δικαίωση για την επιλογή των παιδιών που κουβάλησαν στις πλάτες τους το πολύ βαρύ φορτίο της επιστροφής στην Α1 και έκαναν τον καθήκον τους κάτω από συνθήκες πίεσης και ανταγωνισμού”.

Για την επόμενη μέρα της “Βασίλισσας”, ο Βαγγέλης Ζιάγκος τόνισε πως προέχει το ματς με το Ψυχικό: “Με δεδομένο ότι υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι που πρέπει να δώσουμε, ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στον αγώνα με το Ψυχικό, οπότε ο στόχος μας για την επόμενη μέρα αφορά την προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι”

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για την στήριξη του: “Ευχαριστούμε τον κόσμο που ξεπέρασε την περυσινή παγωμάρα, να αγωνιστεί η ομάδα στην Β΄Εθνική. Δεν μας άφησε στιγμή από κοντά του και μας έδωσε την απαραίτητη ενέργεια για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X