Λάζοβιτς ή κάτι ακόμα καλύτερο

Οι παραστάσεις του Ντάνκο Λάζοβιτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DANKO lazovicΕχοντας κάνει ήδη πριν τελειώσει ο Απρίλιος 11 μεταγραφές, στην ΑΕΚ ψάχνουν τώρα κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά. Θέλουν παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σε θέσεις που έχουν κενό και δεν βιάζονται στις επιλογές τους. Ετσι, όταν προτάθηκε ο Ντάνκο Λάζοβιτς στην ΑΕΚ δεν θα μπορούσαν να μείνουν αδιάφοροι και άρχισαν να ψάχνουν την υπόθεση. Ωστόσο, ήδη έχουν διαπιστώσει πως όσο περνά ο καιρός, η Ενωση μπορεί να βρει και άλλες σπουδαίες επιλογές στη μεταγραφική αγορά.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως εγκαταλείπουν ή απορρίπτουν την υπόθεση του Λάζοβιτς. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει, καθώς ο 31χρονος Σέρβος είναι παίκτης από το «πάνω ράφι», με σπουδαίο βιογραφικό και σε ηλικία που δεν είναι απαγορευτική για να παίξει ποδόσφαιρο. Όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr, ήδη στην ΑΕΚ ετοιμάζουν την πρόταση που θα καταθέσουν προς τον Λάζοβιτς, ώστε να φανεί εάν υπάρχει προοπτική συνεργασίας.

Ο Λάζοβιτς είναι κατ’ αρχήν θετικός για την ΑΕΚ. Και εκείνος από την πλευρά του πάντως, δεν δείχνει καμία βιασύνη. Μόλις ξεκίνησε ο Μάιος και υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να υπάρξουν επαφές. Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν διεξοδικά το θέμα με τα δικαιώματα του παίκτη (έχει αποδειχθεί περίπλοκη περίπτωση ήδη) και σταθμίζουν τα δεδομένα ώστε να κάνουν την τελική τους κίνηση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X