Ετοιμάζουν πρόταση για τον Λάζοβιτς

Ετοιμάζουν πρόταση για τον Λάζοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovic-lyberopoulos-λαζοβιτς-λυμπεροπουλοςΑυτή μπορεί να είναι μεταγραφή επιπέδου ΑΕΚ. Ο Ντάνκο Λάζοβιτς, ένας ποδοσφαιριστής σπουδαίας ποιότητας και τεράστιας εμπειρίας και η προοπτική να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» δείχνει πραγματικά εξαιρετική. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, στην ΑΕΚ υπάρχει πλέον πρόθεση να υπάρξει πρόταση προς τον 31χρονο Σέρβο. Εχουν συγκεντρώσει στοιχεία, έχουν ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά της υπόθεσης και θα κάνουν την κρούση προς τον Λάζοβιτς, ώστε να φανεί εάν μπορεί να υπάρξει συμφωνία.

Για την ποιότητα του Λάζοβιτς δεν γεννάται λόγος. Ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε Φέγενορντ, Λεβερκούζεν, Αϊντχόβεν και Ζενίτ, βρίσκεται σε τοπ επίπεδο. Το ζήτημα είναι η κατάσταση του. Είναι γεγονός, πως η εικόνα που έδειξε ο Λάζοβιτς το περασμένο Σάββατο στον Λυμπερόπουλο, δεν ήταν καλή. Βέβαια, υπάρχουν τα ελαφρυντικά πως ήταν τραυματίας, ενώ δέχτηκε και ένα πολύ γερό χτύπημα κατά τη διάρκεια του ματς. Το μεγάλο ζήτημα είναι πως ο Λάζοβιτς δεν έκανε προετοιμασία και γι’ αυτό είναι εμφανώς ανέτοιμος.

Το κασέ του είναι υψηλό, καθώς αξιώνει περίπου 300-400.000 ευρώ. Είναι σημαντικό βέβαια, πως υπάρχει όρος στη συμφωνία του με την Παρτιζάν, σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να μετακομίσει δίχως αντάλλαγμα σε κάθε ομάδα εκτός Σερβίας. Όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα κριθεί από το σύνολο της προσφοράς που θα υποβάλει στον Λάζοβιτς η ΑΕΚ, σε ό,τι αφορά χρόνια συνεργασίας, οικονομικά ανταλλάγματα, προοπτική. Γνώστες της υπόθεσης εκτιμούν πως μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαϊου θα έχει καταλήξει η υπόθεση, με θετικό ή αρνητικό τρόπο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X