Ηχηρό μήνυμα Λαζόπουλου για την ήττα του χάντμπολ, αλλά και το θέμα του γηπέδου

Λαζόπουλος στο enwsi.gr: «Η δυναστεία της ΑΕΚ, θα πάρουμε όλες τις κούπες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazopoulosΆμεση παρέμβαση στις εξελίξεις της ΑΕΚ υπήρξε από τον Δημήτρη Λαζόπουλο. Αμέσως μετά την ήττα σοκ από τον Δούκα που έθεσε φρένο στην αήττητη πορεία των νταμπλούχων για τη διατήρηση των σκήπτρων, ο πρώτος αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με δήλωση του έστειλε ηχηρό μήνυμα εντός της ομάδας. Παράλληλα, είναι σημαντικό πως αναφέρεται ξεκάθαρα στο θέμα του γηπέδου, αποτυπώνοντας τις σκέψεις του για το μέλλον.

Αναλυτικά, η δήλωση Λαζόπουλου αναφέρει τα εξής: «Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα για την πανάξια νίκη της και γιατί απέδειξε ότι τα μπάτζετ δεν κάνουν τις ομάδες. Ταυτόχρονα θα ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί οι διαδικασίες για την κατασκευή του γηπέδου προχωρούν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα η αγαπημένη μας ομάδα να μπει σύντομα στο σπίτι της και έτσι ο καθένας από εμάς να κάνει επιτέλους πραγματικότητα τα όνειρα του. Με αγάπη προς τους φιλάθλους, Δημήτρης Λαζόπουλος, Α’ αντιπρόεδρος Ερασιτεχνικής ΑΕΚ».

Ο Λαζόπουλος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τον τρόπο που έχασαν οι παίκτες της ΑΕΚ και γι’ αυτό οι αναφορές στα μπάτζετ, για μια ομάδα που απέχει παρασάγγες από τις υπόλοιπες της κατηγορίας. Ωστόσο, πιο σημαντική είναι η αναφορά για το γήπεδο. Σε παλιότερη τοποθέτηση του, ο Λαζόπουλος είχε πει πως επιθυμεί να συμμετάσχει οικονομικά στην κατασκευή του γηπέδου και αποτελεί ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X