Επιθυμία του Μελισσανίδη η ενίσχυση με παίκτες από το πάνω ράφι των μεταγραφών

«Πρώτος θέλω εγώ το νέο γήπεδο της ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidisΕχοντας κάνει 11 μεταγραφές πριν καν βγει ο Απρίλιος, έχοντας ρίξει 2 εκατ. ευρώ στην αγορά, η ΑΕΚ δείχνει ξεκάθαρα πως η επιστροφή θα είναι δυναμική και απόλυτη. Ο Μελισσανίδης δείχνει με κάθε τρόπο πως επιθυμεί παίκτες που θα καταστήσουν την Ενωση παντοδύναμη. Και πέραν των ποδοσφαιριστών που ήρθαν για να στελεχώσουν το ρόστερ και να δώσουν τη δυνατότητα επιλογών στον προπονητή, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν και κάποιες κινήσεις από το πάνω ράφι.

Η επιλογή του Τζιμπούρ είναι ενδεικτική. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας, που θεωρείται ικανός να κάνει τη διαφορά. Η περίπτωση του βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του «κιτρινόμαυρου» ενδιαφέροντος και είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν κινήσεις όσο περνά ο καιρός και ο Αλγερινός εμφανίζει τάσεις φυγής από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ωστόσο, ο Τζιμπούρ – αν και αποτελεί προσωπική υπόθεση του Μελισσανίδη – δεν είναι ο μόνος παίκτης υψηλού επιπέδου που θα χτυπήσει η ΑΕΚ.

Από την επόμενη σεζόν η ΑΕΚ δεν θα αγωνίζεται στην «αποκρουστική» Γ’ Εθνική. Θα βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή, θα είναι στο κύπελλο, θα είναι σε πιο νορμάλ διαδικασίες. Απαντες έχουν αντιληφθεί πως είναι πλέον «μαγαζί – γωνία», που πληρώνει στην ώρα του και μπορεί να προσελκύσει σπουδαία ονόματα. Και όσο περνά ο καιρός και μπούμε στο καλοκαίρι, στην ΑΕΚ είναι βέβαιοι πως θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στην αγορά για να μπορέσουν να τις εκμεταλλευθούν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X