«Σεντονάτη» πεντάρα στη Νίκαια! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

«Σεντονάτη» πεντάρα στη Νίκαια! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ερχομός του Λορένθο Σέρα Φερέρ στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2006 αποτέλεσε την κίνηση της διοίκησης Νικολαϊδη για να αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας. Τα αποτελέσματα της πρώτης σεζόν ήταν εντυπωσιακά, καθώς η Ενωση διεκδίκησε μέχρι την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ανέδειξε νέους ποδοσφαιριστές και εξασφάλισε την παρουσία στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και την επόμενη περίοδο.

Η σφραγίδα γι’ αυτό μπήκε μια μέρα σαν σήμερα του 2007, με εντυπωσιακό πέρασμα από τη Νίκαια και συντριβή με 5-1 του Ιωνικού. Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Καφέ, αλλά ο Ονουάτσι ισοφάρισε πολύ γρήγορα. Στο δεύτερο μέρος, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καταιγιστικοί και πέτυχαν τέσσερα τέρματα – από δύο οι Καμπάνταης και Λυμπερόπουλος – σε διάστημα μισής ώρας. Η Ενωση εξασφάλισε και μαθηματικά την 2η θέση στο πρωτάθλημα και ετοίμαζε σαρωτικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της.

 

kabantais-lyberopoulos-καμπανταης-λυμπεροπουλος kafes-καφες lyberopoulos-λυμπεροπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X