Πετυχημένη η χρονιά πέρυσι, πετυχημένη και φέτος

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παμβοχαϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ ανδρών AEK volley andronΗ ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη σεζόν με επιτυχία. Το Πάσχα θα βρίσκει την Ένωση να έχει ένα… χαμόγελο και ας μην επιτεύχθηκαν οι τελευταίοι στόχοι της σεζόν. Οι “κιτρινόμαυροι” τερμάτισαν στο πρωτάθλημα της Volleyleague στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, στο Κύπελλο έφτασαν ως τα ημιτελικά, αλλά η μεγάλη επιτυχία της σεζόν ήταν η κατάκτηση του Λιγκ Καπ, που αποτέλεσε τον πρώτο τίτλο στο τμήμα βόλεϊ ανδρών. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι ο δικέφαλος ήταν μια απ’ τις νεοφώτιστες ομάδες του πρωταθλήματος.

Πέρυσι το Πάσχα η Ένωση είχε επίσης ολοκληρώσει τη σεζόν με επιτυχία. Ο μεγάλος στόχος ήταν να ανέβει από την Α2 στην μεγάλη κατηγορία και το κατάφερε τερματίζοντας στην δεύτερη θέση κάτω από την Παναχαϊκή. Στο Κύπελλο έφτασε ως τους «16», καθώς προκρίθηκε από τις τρεις προηγούμενες φάσεις και αποκλείστηκε απόν τον Φοίνικα Σύρου, ο οποίος είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις της Volleyleague. Στην ΑΕΚ ελπίζουν πως του χρόνου το Πάσχα θα καταφέρουν να έχουν μία ακόμα καλύτερη χρονιά και θα φτάσουν σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, διεκδικώντας τουλάχιστον μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X