"Θρύλε" δεν είσαι ο μόνος που έφαγες ...πόρτα

Μεγάλο χουνέρι έκανε η ΑΕΚ στο λιμάνι με την απόκτηση του Μπακάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mpakakis sima aekΕκτός απ’ τον Ολυμπιακό που είχε “κλεισμένο” τον Μπακάκη από τον Δεκέμβριο του 2013, με την …όρεξη έμειναν και η Κάλιαρι με την Μετς, οι οποίες επίσης ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του ταλαντούχου αμυντικού.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής εφημερίδας “Corriere”, ο Μιχάλης Μπακάκης βρισκόταν υπό …παρακολούθηση και από ξένους συλλόγους, στους οποίους είχε προταθεί ο πρώην “άσος” του Παναιτωλικού. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο πληροφορίες από το Αγρίνιο ήθελαν να βρίσκονται μάνατζερ ξένων συλλόγων στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος της ομάδας.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας σημειώνεται: “Το μέλλον του Μιχάλη Μπακάκη δεν θα είναι στην Κάλιαρι. Ο Έλληνας μέσος του Παναιτωλικού θα καταλήξει στην ΑΕΚ, που νίκησε ακόμη και τον ανταγωνισμό από την γαλλική Μετς και κέρδισε τις υπηρεσίες του 23χρονου ποδοσφαιριστή για τα επόμενα τρία χρόνια”.

Ο Μπακάκης δηλαδή δεν έριξε απλά …άκυρο στον Ολυμπιακό που τον είχε σίγουρο, αλλά προτίμησε να μην ασχοληθεί καν με το ενδιαφέρον των ξένων ομάδων, πιστεύοντας απόλυτα στη σιγουριά που προσφέρει με την παρουσία του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς και στην προοπτική που υπάρχει πλέον στην καριέρα του, να συνδυάσει το όνομά του με την επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League, αλλά και με την ανέγερση του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X