Μεγάλο χουνέρι έκανε η ΑΕΚ στο λιμάνι με την απόκτηση του Μπακάκη

Μεγάλο χουνέρι έκανε η ΑΕΚ στο λιμάνι με την απόκτηση του Μπακάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mpakakis protoselidaΟ Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε …πλάκα στο λιμάνι και έντυσε στα κιτρινόμαυρα τον …σίγουρο για μεταγραφή στον Ολυμπιακό, Μιχάλη Μπακάκη. Διαβάστε τι δηλώνει αποκλειστικά στο enwsi.gr ο ίδιος ο παίκτης για το ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων” και θυμηθείτε τα “κόκκινα” πρωτοσέλιδα.

Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός απ’ τη μέρα που στον Πειραιά μιλούσαν με βεβαιότητα για την απόκτηση του 23χρονου πρώην πλέον αμυντικού του Παναιτωλικού. Λίγο πριν μπει στη ζωή μας το 2014 (συγκεκριμένα στις 30/12), τα Μ.Μ.Ε με …ερυθρόλευκη απόχρωση ενημέρωναν τους οπαδούς του Ολυμπιακού ότι “κλείνει ο Μπακάκης, αφού θεωρείται θέμα χρόνου η απόκτησή του”. Θα έμενε μάλιστα στο Αγρίνιο ως το καλοκαίρι και με το τέλος της Super League (δηλαδή τώρα) θα οριστικοποιούσε τη συμφωνία του.

Τελικά ο “Τίγρης” αποφάσισε να τους κάνει …πλάκα και να τον φέρει στην ΑΕΚ, δείχνοντας με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι αν θέλει πραγματικά κάποιον παίκτη τον κάνει δικό του και ο νεαρός μπακ συγκαταλέγεται σ’ αυτή την κατηγορία. Ο ίδιος ο Μιχάλης Μπακάκης, μιλώντας χθες στο enwsi.gr, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που έγιναν με τον Ολυμπιακό, αλλά και το τι συνέβη για να υπογράψει τελικά στην ΑΕΚ.

“Συζητήσεις υπήρξαν με τον Ολυμπιακό, αλλά αρχικά η ομάδα μου δεν προχώρησε την υπόθεση. Ήταν όμως και δική μου απόφαση να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ”, τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός “άσος”, δείχνοντας ξεκάθαρα πόσο πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασαν οι άνθρωποι της Ένωσης. Και για όσους δε θυμούνται τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, σας δίνουμε την ευκαιρία να πάρετε μια μικρή …γεύση.

gavros_efim_mpakakis gavros mpakakis γαύρος μπακάκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X