Η ...ψυχολογία του Γροντή και η στήριξη του Δέλλα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

grontis“Χρειάζεται μια σειρά καλών εμφανίσεων, σε συνδυασμό με γκολ ο Δημήτρης Γροντής”, λένε άνθρωποι της ΑΕΚ, οι οποίοι πιστεύουν στο ταλέντο του νεαρού μέσου.

Στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Βάρης, ο Γροντής πήρε πρωτοβουλίες, ήταν κινητικός, μάρκαρε και γενικά βρέθηκε μεσα σε πολλές φάσεις της ομάδας του. Τι του έλειψε; Φυσικά το γκολ, το οποίο έψαξε σε πολλές περιπτώσεις, αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει, με αποτέλεσμα να “πέφτει” όλο και περισσότερο η ψυχολογία του. Ο Δέλλας από τον πάγκο προσπαθούσε σε κάθε τέτοια στιγμή να του αναπτερώσει το ηθικό, βλέποντας ότι ο έκανε μεγάλη προσπάθεια. “Δεν πειράζει Δημήτρη. Ήταν πολύ καλό. Το επόμενο θα βάλεις”, ήταν μερικές από τις ατάκες που του φώναζε, σε συνδυασμό με ένα θετικό νεύμα προς την πλευρά του. Το ταλέντο του Γροντή είναι δεδομένο και γι’ αυτό το λόγο ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη σημασία στον τομέα της ψυχολογίας, επιθυμεί να τον στηρίξει, προκειμένου να αποδώσει μέσα στο γήπεδο, βάση των δυνατοτήτων του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X