Νικολάου: "Ποτέ δεν θα ξεπεράσω την ντροπή της Γ' εθνικής"

Νικολάου: "Ποτέ δεν θα ξεπεράσω την ντροπή της Γ' εθνικής"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÍÉÊÏËÁÏÕ ÁÅÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ AEK - PANATHINAIKOSΔηλώσεις σε ραδιοφωνική εκπομπή του “Sentra 103,3” πραγματοποίησε ο Λάκης Νικολάου με αφορμή τα 90ά γενέθλια της ΑΕΚ. «Ποτέ δεν θα ξεπεράσω την ντροπή της Γ’ εθνικής, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα σταματήσω να αγαπάω την ομάδα μου. Είναι πολύ σημαντική η 13η Απριλίου γιατί τότε γεννηθήκαμε», τόνισε αρχικά ο γιατρός και μεγάλη δόξα του παρελθόντος.

«Οδηγηθήκαμε και στη χρεοκοπία και στον αγωνιστικό εξευτελισμό» σχολίασε για τα χρέη και πρόσθεσε για την περίοδο της Enic: «Ήταν θλιβερή περίοδος. Χάθηκε ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε αυτή τη μεγάλη εταιρεία».

Για όσα έχει ζήσει με την ΑΕΚ είπε: «Έζησα πολλές χαρές. Ως παίκτης πορείες στην Ευρώπη και πρωταθλήματα. Μετά ως μέλος του ιατρικού τιμ έζησα την μεγάλη πορεία επί προεδρίας Μελισσανίδη και με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Υπάρχουν και μαύρες στιγμές. Και τη φετινή χρονιά δεν θέλω να την σβήσουμε. Θέλω να την θυμόμαστε για να μην την επαναλάβουμε».

Αναφορικά με την επιστροφή της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια σχολίασε: «Ξεκινήσαμε σαν πρόσφυγες και καταντήσαμε πάλι πρόσφυγες. Οι υπερφίαλες ιδέες που είχαν κάποιοι που πέρασαν από την προεδρία για σούπερ στάδια και εμπορικά κέντρα και σαχλαμάρες, μας πήγαν πίσω και αποπροσανατόλισαν κυρίως τα νέα παιδιά. Η έδρα μας, το σπίτι μας είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί θα ξαναπάμε».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Η ΑΕΚ δεν είναι απλώς ένας αθλητικός σύλλογος. Είναι μια κοινωνική κίνηση, ένας πολιτιστικός σύλλογος» και ολοκλήρωσε αναφερόμενος στον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Εύχομαι να πάει καλά η οικογένεια Μελισσανίδη και ο Γιώργος να απαλλάξει τον πατέρα του για να ασχοληθεί ενεργά με τον σύλλογο».

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X