Μονόδρομος η νίκη για Εβιάν

Μονόδρομος η νίκη για Εβιάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

evianΜονόδρομος αποτελεί η νίκη για την Εβιάν που υποδέχεται την αδιάφορη Μπαστιά, έχοντας στόχο το τρίποντο που θα της δώσει βαθιά ανάσα για την παραμονή στην κατηγορία. Φαβορί για τους τρεις πόντους είναι και η Λιλ απέναντι στην Βαλενσιέν.

273. Εβιάν – Μπαστιά

Έξι πόντους διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη έχει η Εβιάν που θέλει πάση θυσία την νίκη για να πάρει βαθιά ανάσα και να δει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Λριάν και θα αγωνιστούν με δύο επιθετικούς απέναντι στην Μπαστιά.

Οι φιλοξενούμενοι που μέσα στην εβδομάδα είχαν να λύσουν και αρκετά εσωτερικά προβλήματα, μετά τον τσακωμό του Σισέ με τον Γιαταμπαρέ, έχουν σώσει την χρονιά, βρισκόμενοι 12 βαθμούς πάνω από την ζώνη της παραμονής.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.85)

242. Λιλ – Βαλενσιέν

Το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις με την Βαλενσιέν έχει πάρει η Λιλ, η οποία μετράει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία χρόνια. Οι γηπεδούχοι έχουν τεράστιο κίνητρο νίκης απέναντι σε μια Βαλενσιέν που και αυτή θέλει βαθμούς για να σώσει την χρονιά, αφού κινδυνεύει. Οι γηπεδούχοι του Ρενέ Ζιράρ παραμένουν αήττητοι στα τελευταία 10 παιχνίδια και έχει θέλει να εξασφαλίσει την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Βαλενσιέν, που έχει απόσταση έξι βαθμών από την 17η θέση, στην οποία βρίσκεται η Εβιάν.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan. 1.57)

268. Κορτράικ – Μαλίν

Στο δεύτερο γκρουπ μετέχουν οι δύο ομάδες με στόχο την έξοδο στο Europa League. Μετά από δύο αγώνες η γηπεδούχος βρίσκεται στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς, με την Μαλίν να έχει έναν λιγότερο. Πρόκειται για ένα άκρως ισορροπημένο παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα η Μαλίν πέτυχε δύο νίκες με 1-2 και 5-2 και σήμερα φαντάζει ικανή να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλο της. Η Κορτράικ έχει φέρει πέντε over στα τελευταία έξι ματς,  ενώ από την άλλη πλευρά η Μαλίν έχει φέρει εκτός έδρας 10 ver και πέντε under.

Πρόταση: over 2.5 (www.stoiximan.gr 1.85)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X