Την Δευτέρα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των τελικών

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

eopeΗ ΕΟΠΕ ανακοίνωσε πως την Δευτέρα (7/4) θα κάνει γνωστές τις ημερομηνίες των τελικών της Α1 βόλεϊ γυναικών. Αρχικά είχαν προγραμματιστεί να αρχίσουν το άλλο Σάββατο (12/4), αλλά μετά την αναστολή όλων των αγώνων που διοργανώνει η ομοσπονδία το πρόγραμμα θα διαφοροποιηθεί.

«Η σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών (ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τον τίτλο) είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει το Σάββατο 12 Απριλίου, ωστόσο μετά την απόφαση της ΕΟΠΕ να συνταχθεί με την πρόταση της ΕΟΕ για αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας το Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου, οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των τελικών (αλλά και των αγώνων κατάταξης για τις θέσεις 3-4 όπου θα αγωνιστούν ο Παναθηναϊκός με τα Βριλήσσια) θα ανακοινωθούν το πρωί της Δευτέρας.

Το πρωί της Δευτέρας θα γίνει γνωστή και η ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά των δευτεραθλητών των τριών ομίλων της Α2 Ανδρών (συμμετέχουν ΣΠΑΚ, Χανιά, ΜΕΝΤ ) που επίσης είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το τριήμερο 10-12 Απριλίου, αλλά και οι ημερομηνίες των δύο τουρνουά ανόδου στη Volleyleague (συμμετέχουν ο νικητής του τουρνουά των δευτεραθλητών και οι ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών, Ορεστιάδα, Αργυρούπολη)».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X