Τεσσάρα στον…Σούλη με δέκα και ανατροπή (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Τεσσάρα στον…Σούλη με δέκα και ανατροπή (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά πολλούς, η ΑΕΚ της περιόδου 2002-03 ήταν για πολύ μεγάλα πράγματα. Εχοντας ένα ζηλευτό ρόστερ, με προπονητή τον Μπάγεβιτς, κατάφερε να πετύχει το σπάνιο επίτευγμα της αήττητης πορείας στο Τσάμπιονς Λιγκ με τα απίστευτα ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και στην Ελλάδα, το ντεμαράζ της Ενωσης ήταν εκπληκτικό. Και βέβαια, το ματς κόντρα στην Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου, μια μέρα σαν σήμερα του 2003, δεν θα μπορούσε να σταματήσει το «κιτρινόμαυρο» σερί που είχε φτάσει τελικά στις 13 νίκες.

Όμως, αν ανατρέξει κάποιος στο παρελθόν θα θυμηθεί πως εκείνο το ματς με τους «βυσσινί» μόνο εύκολο δεν ήταν. Η ΑΕΚ βρέθηκε από το 8’ να χάνει με 1-0 (με πέναλτι του Μάγγου), αλλά και να παίζει με παίκτη λιγότερο, καθώς είχε αποβληθεί για την παράβαση ο Κασάπης. Αποτέλεσμα που διατηρήθηκε ως το φινάλε του πρώτου μέρους, με την Προοδευτική να πιστεύει πως μπορεί να κάνει το…θαύμα.

Είπαμε όμως, πως εκείνη η ΑΕΚ ήταν για πολλά και στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε η μπάλα. Ισοφάρισε σχεδόν με την έναρξη έπειτα από αυτογκόλ του Μόρα, που τότε έπαιζε ακόμα στην Προοδευτική. Είχε δοκάρι με τον Ιβιτς και τελικά πήρε προβάδισμα με τον Μπορμπόκη. Το ματς είχε κριθεί, αλλά δύο γκολ ακόμα (ένα από τον Τσιάρτα και ένα από τον Ιβιτς), έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην «κιτρινόμαυρη» ανατροπή.

 

borbokis-georgatos xiotis voutsopoulos borbokis1 tsiartas1 ivic

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X