Στην Πάτρα για το καλύτερο η ΑΕΚ κόντρα στην Παναχαϊκή (19:00 enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το Παναχαϊκή - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

madekas katsanevakisΜετά την εξασφάλιση της 5ης θέσης που της έδωσε το πλεονέκτημα έδρας στα Play Off για τις θέσεις 5-8, η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Παναχαϊκή (19:00 enwsi.gr/Novasports 1) στην Πάτρα για την 22η και τελευταία αγώνιστική της Volleyleague. Η Ένωση μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά θέλει να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς δε θα πάει στην πόλη της Πελοποννήσου για τουρισμό. Από την άλλη η Παναχαϊκή “καίγεται” για το τρίποντο, ώστε να μειώσει τη διαφορά της από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στην βαθμολογία εν όψει των Play Out. Η σημερινή θα είναι η τρίτη φορά τη φετινή σεζόν που οι δύο ομάδες θα συναντηθούν. Τις δύο προηγούμενες η ΑΕΚ νίκησε και στον πρώτο γύρο (3-1 εντός), αλλά και στη φάση των «16» του Κυπέλλου (2-3 εκτός).

Οι φίλοι των “κιτρινόμαυρων” από την Πάτρα και τις γύρω περιοχές αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών σε ακόμα έναν αγώνα της Ένωσης για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, όπως και στον αγώνα του Κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X