Φλαούνας: «Δεν πάμε εκδρομή»

ΦΩΤΟ από το Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

flaounasΑπό την Παναχαϊκή φιλοξενείται αύριο η ΑΕΚ (19:00), σε ένα ματς που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους Πατρινούς, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” παίζουν για το γόητρο αφού έχουν εξασφαλίσει την 5η θέση.

Ο προπονητής της Ένωσης, Άκης Φλαούνας, δήλωσε για τον αγώνα με την Παναχαϊκή: «Είναι ο τελευταίος μας αγώνας στην κανονική περίοδο και το μυαλό μας είναι στους αγώνες κατάταξης για την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Μπορεί για την ΑΕΚ να μην έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία αφού μόνο η Παναχαϊκή από τις δυο ομάδες είναι αυτή που καίγεται βαθμούς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε στην Πάτρα για εκδρομή. Θέλουμε να κλείσουμε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο ώστε να πάμε με ψηλά το κεφάλι στα πλέι-οφ. Γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε στο ματς Κυπέλλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X