Οργή στην διοίκηση της ΑΕΚ για την τιμωρία και τα… παρελκόμενα της

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek kosmos volley ginekonΕίναι εντυπωσιακά τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Με στόχο τον αποκλεισμό της έδρας της Ένωσης ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κάτι που ξεκαθαρίστηκε σήμερα από την δικαιοσύνη με την μια αγωνιστική που τιμώρησε την Ένωση.  Πρέπει να σημειώσουμε ότι η τιμωρία της έδρας αρχίζει να μετράει πέντε μέρες μετά την γνωστοποίηση της απόφασης. Σε μια τέτοια περίπτωση η ΑΕΚ θα μπορούσε να εκτίσει την ποινή της σε περίπτωση που έχανε αύριο από τον Παναθηναϊκό στο 3ο ματς, κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει, αφού υπάρχει αυτό το χρονικό περιθώριο.

Στην ΑΕΚ ασφαλώς και δεν έχουν τέτοιες σκέψεις, αλλά η όλη διαδικασία έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της ομάδας, που βλέπουν ότι η «καυτή» Νέα Φιλαδέλφεια προφανώς ενοχλεί κάποιους.  Η οργή των ανθρώπων της ΑΕΚ πάντως έχει να κάνει και με την έφεση. Η οποία ακόμα και αν κατατεθεί, ίσως το ΑΣΕΑΔ να μην προλάβει να αποφασίσει την ίδια μέρα (Πέμπτη όπου και συνεδριάζει), αλλά μετά το Πάσχα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει νόημα να γίνει μια τέτοια διαδικασία, χωρίς να υπάρχει ελπίδα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X