"Χαμός" για τα εισιτήρια του ντέρμπι

ΦΩΤΟ από το Ίωνες - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley ginekon kosmosΤον Παναθηναϊκό υποδέχεται την Τετάρτη στις 21:00 στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ. Η διοίκηση του τμήματος με ανακοίνωση της γνωστοποιεί πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης και συνιστά στους φίλους του δικεφάλου να τα προμηθευτούν πριν από την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στη διάθεση του κόσμου βρίσκονται τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 21:00 στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Λόγω του ότι ο αριθμός των κουπονιών είναι περιορισμένος παρακαλούμε τον κόσμο να τα προμηθευτεί πριν από την ημέρα του αγώνα. Η διάθεση τους ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Όσα και εφόσον απομείνουν θα διατίθενται έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ θέλει την Τετάρτη να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ και σε αυτό τον αγώνα σας χρειάζεται στο πλευρό της. Η ομάδα ξεκινάει την «μάχη» για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και έχει ανάγκη όσο ποτέ την ώθηση και την στήριξη των φίλων της. Σας ευχαριστούμε θερμά για την μέχρι τώρα υποστήριξη και σας περιμένουμε στο πλευρό μας και στα επόμενα παιχνίδια”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X