Γκούζντα: "Θα παλέψουμε για να διατηρήσουμε την 5η θέση και στα Play Off"

ΦΩΤΟ από το Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

flaounas guzdaΟ λίμπερο της ΑΕΚ, Κόνραντ Γκούζντα μίλησε στην εφημερίδα, “Ώρα των Σπορ” για το πρόβλημα που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τον αγώνα της ομάδας του με τον Άρη το Σάββατο (29/3), αλλά και για την προσπάθεια της Ένωσης για έξοδο στην Ευρώπη.

«Αισθάνθηκα πόνους στην κοιλιά και μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω. Στα μέσα του πρώτου σετ πήγα στο νοσοκομείο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και από αύριο θα επιστρέψω και πάλι στις προπονήσεις. Χάρηκα που κερδίσαμε τον Άρη και εξασφαλίσαμε την 5η θέση στην κανονική διάρκεια. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς αλλά στο κομμάτι που είναι στο χέρι μας, θα παλέψουμε για να διατηρήσουμε την 5η θέση και στα Play Off και να περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι πρωταθλητής. Και οι τέσσερις πρώτες ομάδες είναι καλές και θα είναι δύσκολη η ανάδειξη του νέου πρωταθλητή. Θα είναι πάντως επιτυχία για μας αν καταφέρουμε στην πρώτη μας χρονιά μετά την επιστροφή στην Α1 να βγούμε Ευρώπη και να έχουμε κατακτήσει ήδη το πρώτο τρόπαιο. Συνεχίζουμε έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X