Έδειξε χαρακτήρα η "Βασίλισσα" που επικράτησε με 76-67 των Ικάρων Σερρών

Έδειξε χαρακτήρα η "Βασίλισσα" που επικράτησε με 76-67 των Ικάρων Σερρών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsiotrasΔύσκολο απόγευμα πέρασε σήμερα η ΑΕΚ κόντρα στους Ικάρους Σερρών στο άδειο κλειστό των Άνω Λιοσίων, κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη πατώντας γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν και η ομάδα του Νίκου Οικονόμου ισοφάρισε σε 47-47.

Η “Ένωση” παρατάχθηκε χωρίς τον Στέφαν Νίκολιτς, ενώ την τελευταία στιγμή προέκυψε πρόβλημα με τον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν αγωνίστηκε, με την απουσία των δύο παικτών να είναι εμφανής. Η ΑΕΚ μετά από αυτή τη νίκη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς, και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο.

Το ματς

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η ΑΕΚ και κατάφερε από νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη στα καλάθια των Δέσπου, Φαλέκα και Πολυτάρχου. Η ομάδα των Σερρών μείωσε την διαφορά κυρίως χάρη στα σουτ τριών πόντων των παικτών της, με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει 24-21 υπέρ της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου. Στην δεύτερη περίοδο, ο τεχνικός της ΑΕΚ πέρασε στο παρκέ τον Γιώργο Τσιάκο, ο οποίος περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων του και με προσωπικά καλάθια έκανε το +6 για την ομάδα του, η οποία παρόλο που κατάφερε να περιορίσει τους Ικάρους ήταν μπλοκαρισμένη στην επίθεση, με το ημίχρονο να βρίσκει την ΑΕΚ στο +5, με τον Τσιότρα να κάνει το 39-34 ευστοχώντας σε 1 βολή.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Ίκαροι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 47-47, με τους παίκτες της ΑΕΚ να “αφυπνίζονται” και κάνουν το 58-50, το οποίο ήταν και το σκορ της τρίτης περιόδου. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, η “Βασίλισσα” ξεκίνησε δυνατά, με τον Τσιάκο να κάνει το 60-50. Οι παίκτες του Ικάρου δεν παρέδωσαν τα “όπλα” και μείωσαν ξανά στο σκορ, κάνοντας το 65-61. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου πήρε τη νίκη χάρη στους Φαλέκα και Καράμπουλα που έκαναν το τελικό 76-67.

Διαιτητές:Κοτσιμπός, Κοντίλης, Μπορμπαντωνάκης.

Τα δεκάλεπτα: 24-21, 39-34, 58-50, 76-67

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Παναγιωταράς, Παπαντωνάκος, Φαλέκας 19 (2), Καράμπουλας 9 (1), Πολυτάρχου 23 (3), Τσιότρας 3, Στούκας 2, Δρόσος, Παπαδιονυσίου 2, Τσιάκος 7, Δέσπος 11.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Οικονόμου): Μποχωρίδης 15 (2), Σταμπουλής 18 (3), Δήμας, Γεωργιανός, Κουτίνας 7 (1), Συμεωνίδης 12, Σιώπης 2, Τράκας 1, Ναούμης 10 (1), Παπαδόπουλος, Χορτομάρης 2.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ LIVE TO ENWSI.GR ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X