Να του χαλάσει τη "φιέστα" κάνοντας βήμα για την Ευρώπη (19:30 enwsi.gr)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

PayanΗ ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό (19:30 enwsi.gr/Novasports 1) στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη για την 20η αγωνιστική της Volleyleague. Στόχος της Ένωσης είναι να επιστρέψει στις νίκες και τα τρίποντα μετά από τις δύο σερί ήττες κόντρα στην Κηφισιά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η αποστολή της όμως είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς θα αντιμετωπίσει τον περυσινό τρεμπλούχο και φετινό Κυπελλούχο Ελλάδας (θα είναι μάλιστα ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και θα έχει τον χαρακτήρα φιέστας). Οι “κιτρινόμαυροι” όμως έχουν καταφέρει να δείξουν χαρακτήρα στα δύσκολα και έτσι θα διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν.

Μετά τον μαθηματικό αποκλεισμό της ΑΕΚ από τα Play Off της Volleyleague όλα τα “βλέμματα” στρέφονται στην 5η θέση, που οδηγεί στην έξοδο στο Challenge Cup, την οποία διεκδικούν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ΑΕΚ με την Λαμία. Οι “κιτρινόμαυροι” με 5 βαθμούς τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές θα έχουν σίγουρα το πλεονέκτημα έδρας στην ευρωπαϊκή “μάχη”. Μπορεί όμως να το αποκτήσει και από σήμερα (22/3), αρκεί να πάρει 2 βαθμούς περισσότερους από την Λαμία που παίζει στην Σύρο με τον τοπικό Φοίνικα.

Ο προπονητής της Ένωσης, Άκης Φλαούνας δεν πήρε μαζί του στην αποστολή τους Κόνραντ Γκούζντα και Πέτρο Πέτρογλου, οι οποίοι ταλαιπωρούται από τραυματισμούς. Από την άλλη ο Γιάννης Αλεξίου θα πάει στο Ρέντη, αλλά δε θα αγωνιστεί, καθώς δεν είναι απολύτως έτοιμος.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X