Τοκάνης στο enwsi.gr: "Το καλύτερο για εμάς, για τους οπαδούς και για την ομάδα"

Τοκάνης στο enwsi.gr: "Το καλύτερο για εμάς, για τους οπαδούς και για την ομάδα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tokanisΗ ΑΕΚ αγωνίζεται σήμερα (22/3) με τον Ολυμπιακό και πάει στο Ρέντη “λαβωμένη” στη θέση του ακραίου. Όπως και στους τρεις τελευταίους αγώνες η Ένωση θα παραταχθεί χωρίς τους Γιάννη Αλεξίου και Πέτρο Πέτρογλου. Έτσι οι μόνοι ακραίοι που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της ομάδας, Άκης Φλαούνας θα είναι οι Γιάννης Μαντέκας, Γιάννης Ρουμελιωτάκης και ο νεαρός Γιάννης Τοκάνης.

Ο τελευταίος έκανε δηλώσεις στο enwsi.gr και μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για το αν το μυαλό το δικό του και των συμπαικτών του θα είναι και στην αναμέτρηση της Σύρου (αγωνίζεται η συνδιεκδικήτρια για την 5η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, Λαμία με τον Φοίνικα). Επίσης τοποθετήθηκε για τηνευκαιρία που του παρουσιάζεται και έστειλε ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ.

«Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς. Έχουμε πολλές απουσίες, αλλά έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά έχουμε διαφορετικούς στόχους από τον Ολυμπιακό. Εμείς θέλουμε να βρούμε ρυθμό για να παίξουμε καλά και στα Play Off και να βγούμε στην Ευρώπη, ενώ ο αντίπαλος παίζει για το πρωτάθλημα».

Για το αν θα είναι το μυαλό το δικό του και των συμπαικτών του και στο παιχνίδι της Λαμίας με τον Φοίνικα Σύρου είπε: «Δεν μας φοβίζουν οι άλλες ομάδες. Πιστεύουμε πως είμαστε καλύτεροι. Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες, αλλά πως θα παίξουμε εμείς καλά και πως θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τις απουσίες των δύο ακραίων της ΑΕΚ και για το αν έχει μία ιδιαίτερη αξία για αυτόν το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό είπε: «Είμαι πολύ νεαρός σε ηλικία και είναι πολύ καλές οι ευκαιρίες που παίρνω φέτος. Για εμένα είναι μεγάλη ευκαιρία αν μπορέσω να μπω και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Συμπλήρωσε με ένα μήνυμα προς τον κόσμο της AEK: «Θέλω να πω στον κόσμο πως φέτος έχουμε αγαπήσει πάρα πολύ αυτήν την ομάδα. Δίνουμε τα πάντα για αυτήν και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για εμάς, για τους οπαδούς και για την ομάδα».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X