Του... πάνε οι τελικοί Κυπέλλου του αρχηγού!

Του... πάνε οι τελικοί Κυπέλλου του αρχηγού!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÉÏÌÇÄÇÓ - ÁÅÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2013-2014)Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στον χθεσινό τελικό με τον Διομήδη Άργους ο Χριστόφορος Μπακαούκας που ήταν και ο πρώτος σκόρερ για την ΑΕΚ, σημειώνοντας τα 6 από τα 18 της γκολ. Μάλιστα ο αρχηγός της Ένωσης οδήγησε επιθετικά την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο (όπου σημείωσε όλα του τα τέρματα), βοηθώντας την να “χτίσει” μία διαφορά ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Χριστόφορος Μπακαούκας ήταν πολύτιμος στο σκοράρισμα για την ΑΕΚ σε τελικό Κυπέλλου. Όσε φορές η Ένωση έχει δώσει το “παρών” σε τελικό της διοργάνωσης ο έμπειρος εξτρέμ της ήταν πρώτος σκόρερ, με μοναδική εξαίρεση πέρυσι, όπου ήταν δεύτερος έχοντας 7 γκολ (ο Σπύρος Μπαλωμένος είχε 10) στη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Και το 2009 που οι “κιτρινόμαυροι” κατέκτησαν το Κύπελλο κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας ο αρχηγός είχε σημειώσει τα περισσότερα τέρματα από τους συμπαίκτες του, σκοράροντας 9 φορές. Πρώτος σκόρερ για την ΑΕΚ ήταν ο Μπακαούκας και στους χαμένους τελικούς κόντρα σε ΠΑΟΚ το 2012 και Βριλήσσια το 2011, έχοντας από 7 γκολ σε κάθε ματς.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X