Μπακαούκας: "Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας" (VIDEO)

ΦΩΤΟ από τη συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diomidis-aek sinentefxi tipou telikou kipellou handballΟ Χριστόφορος Μπακαούκας ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν μπαίνουν στο… κλίμα των ανακοινώσεων και των δηλώσεων του Διομήδη αλλά ότι είναι έτοιμοι να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο πόσο θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία Κούπα στην συλλογή τους.

“Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός. Ποτέ δεν έχω μιλήσει σε επίπεδο τι θα κάνει και τι θα πει η κάθε ομάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το κύπελλο και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας” τόνισε αρχικά ο αρχηγός της ΑΕΚ, ενώ απαντώντας στο εάν θεωρεί ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ψυχολογικό πλεονέκτημα λόγω των δύο νικών που πήραν κόντρα στους Αργίτες στο πρωτάθλημα, ξεκαθάρισε: “Είναι ξεχωριστό κομμάτι το πρωτάθλημα, αύριο είναι ένας τελικός 50-50, όπως είχα πει και πέρυσι με τον ΠΑΟΚ, ο καλύτερος στο τέλος θα φανεί. Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για το αυριανό ματς και μέσα στο γήπεδο θα δείξουν  ποια ομάδα το θέλει πιο πολύ”.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

[youtube id=”ZQz6Ix025KI” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X