Η γκολάρα του Μαύρου έσωσε την παρτίδα (VIDEO)

Η γκολάρα του Μαύρου έσωσε την παρτίδα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mavros-santbergΤα τελευταία χρόνια για την ΑΕΚ αποτελούσε πρόβλημα η απουσία μίας εμβληματικής προσωπικότητας. Ενός παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά, που θα αποτελούσε σημείο αναφοράς για την ομάδα. Όπως έκανε στα χρόνια που αγωνιζόταν με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα ο Θωμάς Μαύρος. Ο μεγαλύτερος Ελληνας σκόρερ όλων των εποχών είχε πάντα τον τρόπο να βγάζει την Ενωση από τη δύσκολη θέση και να δίνει χαρά στον κόσμο της.

Χαρακτηριστικά είναι όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 1985. Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πίεσε πολύ, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά προηγήθηκε με κεφαλιά του Πια. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» στη συνέχεια επαναπαύθηκαν και οι Κρητικοί ισοφάρισαν με γκολ του Γιάνγιανιν (μετέπειτα φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ). Αλλά ο Θ(ε)ωμάς, ήταν εκεί. Με υπέροχο σουτ στην κίνηση έπειτα από στρώσιμο του Βλάχου, έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας και έδωσε τη νίκη στην Ενωση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”grxJ-zB2r6M” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X