Παντρεύτηκε στην Κρήτη ο Κατσικοκέρης

Παντρεύτηκε στην Κρήτη ο Κατσικοκέρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsikokerisΟ Νίκος Κατσικοκέρης μπορεί να αγωνίζεται στο Αίγιο και τον Παναιγιάλειο, αλλά οι δεσμοί του με την Κρήτη παραμένουν έντονοι καθώς από το νησί κατάγεται η σύντροφος της ζωής του. Μάλιστα ο πρώην επιθετικός του Πλατανιά, του Εργοτέλη της ΑΕΚ και του Πανθρακικού, επισκέφθηκε πριν από μερικές μέρες το νησί παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και επέστρεψε στις υποχρεώσεις με την ομάδα του. Μάλιστα η σύζυγος του περιμένει και το πρώτο παιδί του ζευγαριού. Η διοίκηση του Παναιγιάλειου με ανακοίνωση της εύχεται τα καλύτερα στον ποδοσφαιριστή. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «ο Νίκος Κατσικοκέρης παντρεύτηκε σήμερα στην Κρήτη με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία και η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος», τους στέλνει τις πιο θερμές ευχές για βίο ανθόσπαρτο. Εύχεται επίσης «η ώρα η καλή» στη σύζυγό του, που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί».

Ως απάντηση ο Κατσικοκέρης αναφέρει στην ιστοσελίδα του στο Facebook ότι «θέλω να ευχαριστήσω πολύ αυτούς τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα του Παναιγιαλείου όπως και προσωπικά έναν έναν για τις ευχές τους! Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή της ζωής μου και έπονται και άλλες σε λίγους μήνες και με ευχαριστεί ιδιαίτερα να δέχομαι ευχές από τέτοιους ανθρώπους! Σας ευχαριστώ κ πάλι κ εύχομαι την ομαδάρα μας στην Ά Εθνική μαζί με την βοήθεια όλων μας!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X