"Πάνοπλη" η ΑΕΚ στην Κυψέλη με στόχο τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (14:00, enwsi.gr)

"Πάνοπλη" η ΑΕΚ στην Κυψέλη με στόχο τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (14:00, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÁÏÊ - ÁÅÊΤον ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο κλειστό του Πανελληνίου η ΑΕΚ στις 14:00 (enwsi.gr) για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο και το +3 από τον Διομήδη Άργους αλλά και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις έπειτα από την άσχημη αγωνιστική εικόνα που έδειξαν το περασμένο Σάββατο στο Κιλκίς.

Η προετοιμασία της Ένωσης ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, με τον Γιάννη Αρβανίτη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Ο Χριστόφορος Μπακαούκας που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς με αντίπαλο το Κιλκίς έχει ξεπεράσει τον μικροτραυματισμό που είχε στο πόδι και αναμένεται να τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητή του για το μεσημεριανό παιχνίδι. Οι νταμπλούχοι θέλουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του ματς και να συνεχίσουν με ακόμα μία νίκη, κόντρα στον ΠΑΟΚ που φέτος είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να στερήσει βαθμούς στην ΑΕΚ (στην μεταξύ τους ισοπαλία του πρώτου γύρου).

Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς που βρίσκονται στην Αθήνα από χθες το βράδυ, θα επιδιώξουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα καθώς ο Αποστόλης Παλάσκας μπαίνει σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ δεν θα έχει στην διάθεση του τον εξτρέμ Χρήστο Νικολαΐδη.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X