Ας μιλήσουμε για μεταγραφές

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ματς του Αγίου Νικολάου δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες. Η ΑΕΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά αυτή τη φορά αντέδρασε σωστά και στο τέλος φόρτωσε με γκολ τον αντίπαλο της. Τα σημεία άξια αναφοράς είναι αυτά που διαβάσατε εν πολλοίς στο σάιτ: ο Ντακόλ που έχει ποιότητα και κατά την άποψη μου πρέπει να είναι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν και ο Ανάκογλου που διχάζει για το κατά πόσο μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της ΑΕΚ και για το οποίο δεν έχω πειστική απάντηση ακόμα.

Αυτό που ενδιαφέρει όλους είναι η νέα ομάδα. Οι μεταγραφές και κυρίως αυτοί που αποτελούν τους επόμενους στόχους της ΑΕΚ είναι σχεδόν σε καθημερινή ανάλυση, συζήτηση, σκέψη για τους περισσότερους. Οπότε, ας μιλήσουμε για τις μεταγραφές της ΑΕΚ. Αυτές που έκανε, αυτές που θα κάνει, αυτές που βλέπει για το μέλλον. Πάγια άποψη μου πως ο οπαδός δεν πρέπει να είναι λογιστής. Δεν οφείλει να υπολογίζει τον ισολογισμό της ομάδας, αλλά δικαιούται να απαιτεί το καλύτερο. Τα μεγαλύτερα ονόματα, τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Αυτή είναι η βάση της κουβέντας. Διάβασα με προσοχή πολλά από τα σχόλια σας, αναφορικά με την πληροφορία για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τζιόλη. Ξέρετε, όταν γράφεται κάτι για έναν παίκτη, δεν σημαίνει αυτόματα πως όποιος υπογράφει το κείμενο, πιστεύει πως αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη. Την είδηση μεταφέρουμε και ο σχολιασμός έπεται. Αν είναι καλός ή κακός ένας παίκτης θα κριθεί από τους υπεύθυνους της ΑΕΚ και από τον κόσμο στο γήπεδο.

Για τον Τζιόλη όμως, υπάρχουν πράγματα που έχουν ενδιαφέρον. Τα περισσότερα σχόλια ήταν χλευαστικά. Υπάρχει κανείς όμως, που να πιστεύει πως στο ρόστερ της ΑΕΚ υπάρχει καλύτερος παίκτης του Τζιόλη; Υπάρχει κανείς που να εκτιμά πως περισσεύει για μια ομάδα που δημιουργείται από την αρχή ένας παίκτης της εμπειρίας και της ικανότητας του Τζιόλη; Ας αποφασίσει η ΑΕΚ πως θα προχωρήσει στην απόκτηση του και μετά μπορούμε να συζητήσουμε την παρουσία του στην ομάδα.

Επίσης, παρατηρώ πολλά μειωτικά σχόλια για παίκτες που έχουν κλείσει ήδη στην ΑΕΚ. Πως δεν είναι αρκετοί για να κάνουν την ομάδα πρωταγωνίστρια, για να φέρουν το πρωτάθλημα, να την οδηγήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καταλαβαίνω πως στα όνειρα δεν μπαίνουν φραγμοί, αλλά κανείς δεν πρέπει να λησμονεί πως η ΑΕΚ έχει ακόμα δύο χρόνια μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο. Δύο χρόνια δύσκολα, που θα πρέπει να ανέβει κάποια σκαλοπάτια ωσότου γίνει ξανά η ομάδα που όλοι επιθυμούμε.

Σε αυτή τη διαδικασία, θα απαιτηθούν και ρολίστες. Θα υπάρξουν και επιλογές που δεν θα βγουν. Αλλά και κάποιοι παίκτες, που μπορεί να ξεπεταχθούν και θα κάνουν τη διαφορά. Το θέμα είναι σταδιακά η ΑΕΚ να δημιουργήσει έναν κορμό ποδοσφαιριστών ποιότητας που θα κάνουν τη διαφορά. Ο Μάνταλος είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει αυτή τη διαφορά, ενώ εγώ θα πόνταρα πολλά και στον Λαμπρόπουλο. Ακόμα και αυτοί όμως, θα πρέπει να δείξουν τι μπορούν μέσα στο χορτάρι.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X