Αρβανίτης στο enwsi.gr: "Να αντιδράσουμε διαφορετικά κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Αρβανίτης: "Πλέον έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arvanitisΗ ΑΕΚ έδωσε το δικαίωμα στο Κιλκίς να μετατρέψει σε ντέρμπι το ματς της 15ης αγωνιστικής, ωστόσο γλίτωσε το… στραβοπάτημα, παίρνοντας τελικά την εκτός έδρας νίκη με πέναλτι στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Γιάννης Αρβανίτης αμέσως μετά το αγχωτικό ματς με την ομάδα της Κεντρικής Μακεδονίας που στην έδρα της παρουσιάζεται δυνατή (νικηφόρα από το ΔΑΚ του Κιλκίς εκτός της Ένωσης έχει περάσει μόνο ο Δούκας), μίλησε στο enwsi.gr για τους λόγους που οι “κιτρινόμαυροι” δυσκολεύτηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση αλλά και για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη.

“Ξεκινώντας από εμένα ίσως έκανα λίγο περισσότερο rotation στο παιχνίδι από ότι θα έπρεπε” τόνισε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ αναφορικά με την άσχημη εικόνα της ομάδας απέναντι στο Κιλκίς και πρόσθεσε: “Από εκεί και μετά το δεύτερο ημίχρονο και αφού είχαμε πάρει ήδη μία διαφορά, θεωρήσαμε ότι πιθανόν θα ήταν ένα πολύ εύκολο ματς. Όμως ομάδες σαν το Κιλκίς, έχουν κάτι να πουν αν δουν φως στην άκρη του τούνελ. Γιγαντώνονται  και πηγαίνουν σε ενέργειες που ενδεχομένως υπό άλλες συνθήκες δεν θα τις επιχειρούσαν. Αν τις βγουν, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, όπως συνέβη και στο συγκεκριμένο ματς, όπου τελικά καταφέραμε να βγούμε αλώβητοι”.

Όσον αφορά την συνέχεια και συγκεκριμένα το ματς με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο η Ένωση φιλοξενεί στο κλειστό της Κυψέλης την ερχόμενη Τετάρτη, ο έμπειρος τεχνικός, σχολίασε: “Πρόκειται για ένα ντέρμπι, στο οποίο σίγουρα θα αντιδράσουμε διαφορετικά. Πρέπει να παρουσιαστούμε περισσότερο συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος που βρίσκομαστε θα δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο. Σαφώς έχουμε τον πρώτο λόγο και αν παίξουμε όπως πρέπει είμαστε το φαβορί για τη νίκη. Άλλωστε συνήθως μετά από ένα… χαστούκι, όπως ήταν για εμάς η εικόνα μας στο παιχνίδι με το Κιλκίς, οι ομάδες συνέρχονται”.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X