Δεν παιζόταν η ΑΕΚ εντός και…εκτός γηπέδου (VIDEO)

Δεν παιζόταν η ΑΕΚ εντός και…εκτός γηπέδου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν αναζητήσει κάποιος την πιο παρανοϊκή σεζόν στην ιστορία της ΑΕΚ, το πιθανότερο είναι πως θα καταλήξει στην περίοδο 1995-96. Τότε που η Ενωση είχε μια ομάδα που δεν παιζόταν από κανέναν αντίπαλο μέσα στο γήπεδο, αλλά ζούσε καταστάσεις παράνοιας εκτός γηπέδου. Ενδεικτικά είναι όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια. Η ΑΕΚ διέλυσε εντός γηπέδου τον Αθηναϊκό με 5-0 και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό, αλλά εμφάνιζε απίστευτα διαλυτικά φαινόμενα εκτός γηπέδου.

Αυτά ήταν και η αιτία πολλών εκ των δεινών που ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια. Τότε μαινόταν η κόντρα του Τροχανά με μερίδα οπαδών της ΑΕΚ. Η κατάσταση είχε εκτραχυνθεί και κάθε παιχνίδι εξελίσσονταν σε ανοιχτή αντιπαράθεση. Ο Τροχανάς τρέλαινε κόσμο, καθώς το πρωί παραιτούνταν και το βράδυ επέστρεφε. Είχε άποψη για όλους και για όλα, προκαλούσε πανικό. Η ομάδα προσπαθούσε να αντιδράσει και να μείνει απερίσπαστη, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό.

Ετσι, στην αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό συνέβησαν απίστευτα πράγματα. Προσπαθώντας να προασπίσει την ομάδα και αγανακτισμένος από την ένταση, ο Μπάγεβιτς μπήκε μέσα στο γήπεδο ζητώντας από τον κόσμο να πάψει να επιτίθεται κατά του Τροχανά. Ο Μανωλάς τρελαμένος έβγαζε τη φανέλα και έπαιρνε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Ο Ατματσίδης διαπληκτίζονταν με τον Βλάχο και ο Μπάγεβιτς αντικαθιστούσε τον διεθνή τερματοφύλακα για να σβήσει τη φωτιά.

Το απίστευτο είναι πως την ίδια στιγμή η ΑΕΚ «κεντούσε» μέσα στο γήπεδο. Με τρεις γκολάρες του Μπατίστα, μια οβίδα του Κοπιτσή και ένα ακόμα τέρμα από τον Κωστή, η Ενωση μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον ημιτελικό. Ηταν πρώτη στο πρωτάθλημα, έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλά με το απίστευτο ποδόσφαιρο που απέδιδε. Αλλά οι παλινωδίες του Τροχανά, στοίχησαν στο τέλος τα πάντα και από την ΑΕΚ την ηρεμία των επόμενων ετών της.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X