Τι λες Λάμπρο; Σοβαρά;

Τι λες Λάμπρο; Σοβαρά;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÊÏÑÄÁÓÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÑÇÓ  PLATANIAS - ARIS (SUPERLEAGUE 2013-2014)Ο Λάμπρος Σκόρδας ξέχασε τα περσινά …φιλικά παραμονής του Άρη και θυμήθηκε την ΑΕΚ. Πολύ γρήγορα έσβησαν από τη μνήμη τους οι άνθρωποι του Άρη τα όσα έγιναν για να παραμείνει η ομάδα τους στην κατηγορία. Φέτος μάλλον έχουν αλλάξει τα …κόζια και φαίνεται περίεργο στους “κίτρινους”.

“Όταν ο Άρης ήταν δυνατός το 2008, δεν είχε η ομάδα τέτοια υποστήριξη. Αυτό το παραμυθάκι που έγινε με την ΑΕΚ και όλοι ήταν ευχαριστημένοι, δεν μπορεί να περάσει και στον Άρη. Αυτό το παραμύθι έχει δράκο και εγώ τον φοβάμαι τον δράκο. Ο Άρης έχει 100 χρόνια ιστορίας και όσα έχει πετύχει τον κάνουν σεβαστό σε όλη την Ελλάδα. Δεν θα τους κάνω το χατίρι και θα προσπαθήσω να κρατήσω την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Υπάρχει μία μεγάλη προϊστορία στο θέμα του Άρη. Και πέρσι και φέτος προσπαθούμε να σώσουμε την ομάδα, όταν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Από το 2009 υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που έχουν διαχειριστεί τις τύχες της ομάδας και έχουν αλλάξει την ομάδα, καταχρεώνοντας την και τη διέλυσαν. Στόχος τους είναι να την υποβιβάσουν στη Γ’ Εθνική, όπως έγινε και με την ΑΕΚ”, είπε στον novasportfm ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος φέτος το παίζει ο …αδικημένος της υπόθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X