Λίβερπουλ: Και επίσημα προπονητής της ο Άρνε Σλοτ

Λίβερπουλ: Και επίσημα προπονητής της ο Άρνε Σλοτ
Photo Credits: INTIME

Ο Άρνε Σλοτ ανακοίνωσε ο ίδιος πως θα είναι ο επόμενος προπονητής της Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρνε Σλοτ είναι και επίσημα πλέον προπονητής της Λίβερπουλ, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος και επιβεβαίωσε ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φάμπρίτσιο Ρόμανο.

«Μπορώ να το επιβεβαιώσω, θα είμαι προπονητής της Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν», ήταν τα λόγια του Σλοτ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τους “κόκκινους”.

Ο 45χρονος Ολλανδός είναι από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στη χώρα του τις τελευταίες σεζόν, με τη δουλειά του να φαίνεται αρχικά στην Άλκμααρ τη σεζόν 2019-20, όταν αμφισβήτησε στα ίσα την ανωτερότητα του Άγιαξ (ήρθε δεύτερη στη διαφορά τερμάτων σε σύγκριση με τον Αίαντα), ενώ από το 20221 έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Φέγενορντ.

Πέρυσι οδήγησε την ομάδα του Ρότερνταμ στην κορυφή της Eredivisie και στον πρώτο της τίτλο πρωταθλήτριας μετά από έξι χρόνια και φέτος πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ολλανδίας, με την εφημερίδα “Times” να υπογραμμίζει ότι «η ικανότητά του να βελτιώνει παίκτες και το επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου είναι αρετές που εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από τους ανθρώπους των κόκκινων».

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X