Στα τελευταία ματς της σεζόν, ας είναι κανονική ΑΕΚ Betsson

Στα τελευταία ματς της σεζόν, ας είναι κανονική ΑΕΚ Betsson
Photo Credits: INTIME

Ο Θάνος Τσίμπος γράφει για την ΑΕΚ και το πως θα πρέπει να ολοκληρώσει αυτήν την τραγική χρονιά

Η ΑΕΚ έχασε και από την Καρδίτσα και τελείωσε τον τρίτο γύρο της Basket League και ουσιαστικά την κανονική διάρκεια της σεζόν με ρεκόρ 12-15. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω από αυτό, αφού αυτό το ρόστερ κατάφερε να έχει αρνητικό ρεκόρ, δείχνει και τι τρομερά λάθη έχουν γίνει αυτήν την χρονιά.

Στην Καρδίτσα δεν είδαμε κάτι διαφορετικό, ήταν και αδιάφορο το παιχνίδι, η ΑΕΚ είχε απουσίες, οπότε το σημαντικό ήταν να μην έχουμε νέες απώλειες. Η Ένωση έχασε, παρουσιάζοντας και πάλι το κακό της πρόσωπο, ενώ είχε την ατυχία να βρίσκεται ο Κουζμίνσκας σε ένα σπάνια κακό βράδυ για την κλάση του. Προφανώς αν κάποιος παίκτης έχει δικαίωμα για ένα κακό παιχνίδι, αυτός είναι ο Κούζμι, που έχει κουβαλήσει μέχρι τώρα την ομάδα στις πλάτες του.

Σημαντική η καλή εμφάνιση του Χατζηδάκη, που στα τελευταία παιχνίδια που παίρνει περισσότερο χρόνο, λόγω των απουσιών, δείχνει ότι δεν είναι τόσο κακός όσο φαινόταν στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Δεν λέμε ότι μπορεί να έχει μεγάλο ρόλο, αλλά σε κάποια φάση της χρονιά φαινόταν ότι ούτε ως τρίτος σέντερ δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Είναι όμως και αυτός θύμα της τραγικής σεζόν της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Ο ΜακΡέι προσπάθησε να το γυρίσει, ο Χολ, βρέθηκε σε καλή μέρα αλλά μέχρι εκεί. Το θετικό είναι ότι ο Νετζήπογλου έδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ο πιο ταλαντούχος από τους Έλληνες του ρόστερ και αυτό θα πρέπει να μείνει από την φετινή χρονιά, δεν πρέπει να χαθεί αυτό το παιδί για την ΑΕΚ, όπου σε μια κανονική ομάδα μπορεί να δώσει πράγματα.

Πλέον η ομάδα θα έχει αρκετό καιρό να ετοιμαστεί για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, αφού κανείς δεν ξέρει πότε θα οριστούν τα παιχνίδια των play off. Ο Ηλίας Ζούρος, έχει περάσει πολλά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, άλλοτε κάνοντας κανονικές προπονήσεις, άλλοτε απλά shootaround και άλλες φορές καθόλου. Η κατάσταση θα πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα, να τελειώσουν οι οφειλές για να μπει τουλάχιστον η ομάδα συγκεντρωμένη στα τελευταία δύο παιχνίδια της σεζόν. Ο Ολυμπιακός προφανώς είναι ένας αντίπαλος που η φετινή ΑΕΚ στην κατάσταση που είναι δεν μπορεί να απειλήσει, αλλά πρέπει να προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική.

Για την ανακοίνωση της ΑΕΚ για την νέα τιμωρία από το BCL και τα μέτρα που λέει ότι θα πάρει θα τα πούμε άλλη φορά, αλλά ας ελπίσουμε ότι αυτήν την φορά δεν θα μείνουν στα λόγια, αλλά θα προχωρήσουν σε πράξεις που θα έχουν ουσία, ξεκινώντας από την προστασία των εισόδων του γηπέδου και την εγκατάσταση καμερών, ώστε να ξέρουν οι τσαμπατζήδες ότι καταγράφονται. Αυτά για τώρα, μιας και θα έχουμε αρκετό καιρό, να τα σχολιάσουμε.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X