«Την ΑΕΚάρα την αγαπάω...»: Το σόου στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ (VIDEO)

«Την ΑΕΚάρα την αγαπάω...»: Το σόου στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πριν ακόμα βγουν στο γήπεδο οι δύο ομάδες, το γήπεδο κόχλαζε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη προτελευταία παράσταση των νταμπλούχων στο γήπεδό τους για φέτος ζήσαμε – βιώσαμε σε απόλυτο βαθμό αυτό που ονομάζουμε και αναδεικνύουμε ως: τη δύναμη της έδρας μιας ομάδας.

Ο κόσμος της ΑΕΚ μετέτρεψε σε κόλαση για τον αντίπαλο τη βραδιά στης Φιλαδέλφειας τα μέρη και σε παράδεισο για τους ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα. Έδωσαν ότι είχαν και εκείνοι, το 100% της δύναμης της φωνής και της ψυχής τους, προκειμένου να φτάσουν οι «κιτρινόμαυροι» σε μια τόσο μεγάλη, μα κυρίως επιβλητική επικράτηση, με απόδοση και εικόνα τέτοια, που δεν χωρούσε καμία αμφισβήτηση από οποιονδήποτε.

Πριν ακόμα βγουν στο γήπεδο οι δύο ομάδες, το γήπεδο κόχλαζε. «Την ΑΕΚάρα την αγαπάω…» ήταν αρκετό να ακουστεί από τα ηχεία και το γήπεδο πήρε φωτιά. Συνεχίστηκε με το: «Όλοι στο Ναό, έχουν για Θεό…» και το σόου ολοκληρώθηκε τρομοκρατικά με το: «Και της Ρεάλ, το φόβητρο…»

Απολαύστε το βίντεο:

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X