Ντέμης: «Το… μάτι που γυάλιζε έκανε τη διαφορά στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, εμβληματική μορφή ο Αραούχο» - Τι είπε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (AUDIO)

Ντέμης: «Το… μάτι που γυάλιζε έκανε τη διαφορά στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, εμβληματική μορφή ο Αραούχο» - Τι είπε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (AUDIO)
Photo Credits: INTIME

Στο τι έκανε την διαφορά στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλώντας στην εκπομπή του στον bwinΣΠΟΡ FM

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ορμή και την ψυχολογική ετοιμότητα της ΑΕΚ απέδωσε την κυριαρχία επί του Παναθηναϊκού ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Σ’ αυτό το ντέρμπι υπήρχε μεγάλη διαφορά απόδοσης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό», επισήμανε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος σημείωσε ότι τη διαφορά δεν την έκανε ούτε η τακτική, ούτε τα πρόσωπα, αλλά το γεγονός ότι το μάτι του ενός… γυάλιζε, ενώ του άλλου όχι.

«Το… μάτι που γυάλιζε έκανε τη διαφορά στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης, ο οποίος επισήμανε πως καθοριστικό ρόλο στην ορμή και την ένταση της ΑΕΚ έπαιξε η παρουσία του Αραούχο, ο οποίος είναι τόσο εμβληματική παρουσία, που παρασύρει και τους υπόλοιπους. «Παρασέρνει και τους άλλους ο εμβληματικός Αραούχο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Υπάρχει ακόμα ερωτηματικό για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει την ΑΕΚ. Αν απομονώσουμε και κρίνουμε το τελευταίο ματς και πώς είναι οι ομάδες τώρα, φαντάζει δύσκολο η ΑΕΚ να χάσει. Αλλά είναι ντέρμπι και σε ένα ντέρμπι υπάρχουν μεταμορφώσεις, το έχουμε δει αρκετές φορές. Δεδομένα η ΑΕΚ θα πάει να κερδίσει».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X