ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Εικόνες από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν οδοστρωτήρας απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον έλιωσε με 3-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Γιώργος Αθανασιάδης: Θα έπαιρνε και αυτός άριστα σ’ αυτή την βραδιά, απλώς στο μεγαλύτερο κομμάτι ήταν θεατής. Παρόλα αυτά διαχειρίστηκε εξαιρετικά όλες τις φάσεις με τα πόδια του.

Λάζαρος Ρότα: Από τα καλύτερα παιχνίδια του με την φανέλα της ΑΕΚ. Κατάπιε χιλιόμετρα από την πλευρά του. Άρτιος ανασταλτικά, εντυπωσιακός ακόμα και όταν έκανε ανεβάσματα για να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία.

Ντομαγκόι Βίντα: Ματσάρα. Άρχοντας στην άμυνα. Έκανε τα πάντα, απλώς βάζοντας στο γήπεδο την εμπειρία του και την κλάση του. Καθάρισε όλες τις φάσεις με χαρακτηριστική ευκολία και ήταν αλάνθαστος με την μπάλα στα πόδια του.

Άλεξ Κάλενς: Κατάπιε τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του Παναθηναϊκού. Δεν άφησε τον Ιωαννίδη να πάρει ανάσα. Του κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και ουσιαστικά τον έβγαλε από το παιχνίδι.

Εχσάν Χατζισαφί: Έχει ακούσει πολλά και άδικα όλα. Έκανε το παιχνίδι της ζωής του. Όλα τα έκανε εκπληκτικά και σε άμυνα και σε επίθεση. Έπαιξε σ’ όλο το ματς σαν ένα σύγχρονο αριστερό μπακ.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ματσάρα έκανε και ο Πολωνός χαφ, που είχε ένα σύνθετο ρόλο στην μεσαία γραμμή. Κάλυπτε και χώρους και είχε στο μυαλό του και τον Μπακασέτα, του οποίου ήταν σκιά σ’ όλο το ματς. Με πολλές δυνάμεις, έκανε τα πάντα σωστά στην μεσαία γραμμή.

Γενς Γιόνσον: Τρομερό ματς και από τον Δανό χαφ. Έκανε και αυτός τα πάντα στην μεσαία γραμμή. Ήταν απροσπέλαστος, κέρδισε όλες τις μονομαχίες, ενώ με την μπάλα στα πόδια του, τα έκανε και αυτός σχεδόν όλα σωστά.

Νίκλας Ελίασον: Δεν υπάρχουν λόγια για το ματς που έκανε ο Σουηδός εξτρέμ. Διότι ήταν μαγικό βράδυ, στο οποίο όχι απλώς πέτυχε δυο γκολ, αλλά έκανε ένα πάρτι απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλό του.

Σέρχιο Αραούχο: Το κλειδί για να μπορέσει να λειτουργήσει το πλάνο που είχε εκπονήσει ο Αλμέιδα. Πίεζε παντού και τους πάντες, έκλεβε μπάλες, έβγαζε την ΑΕΚ στην επίθεση με πολύ σωστό τρόπο. Κυρίως όμως, μπλόκαρε όλο το πλάνο του αντιπάλου.

Έκι Πόνσε: Έβαλε μια γκολάρα με την οποία έκανε το 2-0. Αλλά γενικως σ’ όλο το ματς η δουλειά που έβγαλε ήταν πολύ σημαντική. Το αισθάνθηκε πολύ η άμυνα του αντιπάλου. Και έχασε και δυο ακόμα ευκαιρίες, για να πετύχει περισσότερα γκολ.

Ορμπελίν Πινέδα: Μαγικό παιχνίδι και από τον Πινέδα. Παίζοντας σχεδόν παντού μέσα στο γήπεδο, έκανε και αυτός τα πάντα για να συμβούν, ειδικά με την μπάλα στα πόδια. Το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ. Παρόλο που είχε ένα δοκάρι και παρόλο που έχασε και ένα τετ α τετ.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο έδωσε και αυτός πάντα. Έτρεξε πολύ, πήρε μπάλες πάνω του και έδωσε και φρεσκάδα στην ομάδα.

Νορντίν Άμραμπατ: Μπήκε και έκανε την δουλειά που έπρεπε να κάνει. Κράτησε την μπάλα. Έπαιξε άμυνα σωστά.

Λιβάι Γκαρσία: Ακόμα δεν είναι στο 100% του και φάνηκε. Γι αυτό και δεν του βγήκαν οι φάσεις που δοκίμασε. Παρόλα αυτά, απασχολούσε ολόκληρη την άμυνα του αντιπάλου και λίγο έλειψε να βγάλει και ασίστ στον Πινέδα.

Σίμος Μήτογλου: Μπήκε και «κούμπωσε» ανάμεσα στα δυο στόπερ. Και έκανε εξαιρετικά την δουλειά που του ανέθεσε ο Αλμέιδα.

Πέτρος Μάνταλος: Η τελευταία κίνηση του Αλμέιδα. Κράτησε την μπάλα, κράτησε την κατοχή για την ΑΕΚ και έκανε και αυτός ακριβώς αυτό που του είχε ζητήσει ο προπονητής.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X