Ο Ράνγκνικ επιβεβαίωσε την επαφή με Μπάγερν Μονάχου

Ο Ράνγκνικ επιβεβαίωσε την επαφή με Μπάγερν Μονάχου
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν ψάχνει τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Αυστρίας Ραλφ Ράνγκνικ δήλωσε σήμερα (24/4)  ότι η Μπάγερν Μονάχου ήρθε σε επαφή μαζί του, με τον γερμανικό σύλλογο να είναι σε αναζήτηση διαδόχου του Τόμας Τούχελ, ο οποίος πρόκειται α αποχωρήσει στο τέλος της σεζον.

Ο Ράνγκνικ είπε ότι δεν ασχολείται με κάποιο πιθανό ενδιαφέρον της Μπάγερν αυτή τη στιγμή, με την εστίασή του σταθερά στο Euro 2024 που ξεκινά στη Γερμανία τον Ιούνιο:

«Υπήρξε επαφή από την πλευρά της Μπάγερν Μονάχου και έχω ενημερώσει την Αυστριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία», δήλωσε ο Ράνγκνικ στην αυστριακή ιστοσελίδα 90 Minuten.
«Έχουμε μια σχέση εμπιστοσύνης. Η εστίασή μου είναι στην εθνική ομάδα της Αυστρίας. Εστιάζουμε πλήρως στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ με αυτό», πρόσθεσε.

Η Μπάγερν, η οποία είχε κατακτήσει τα προηγούμενα 11 πρωταθλήματα, έχασε το τρόπαιο της Bundesliga αυτής της σεζόν με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να εξασφαλίζει την πρώτη της κατάκτηση στο πρωτάθλημα πέντε αγώνες πριν από το τέλος της σεζόν.

Ο Τούχελ, ο οποίος είχε αναλάβει την Μπάγερν λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν, φεύγει ένα χρόνο νωρίτερα από τη λήξη του συμβόλαίου του μετά από μια απογοητευτική εγχώρια  διαδρομή που την είδε επίσης να αποκλείεται στο Κύπελλο Γερμανίας από την Σααρμπρίκεν, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Η Μπάγερν, ωστόσο, εξακολουθεί να διεκδικεί έναν τίτλο, έχοντας φτάσει στα ημιτελικά του Champions League όπου αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη εβδομάδα.

Ο 65χρονος Ράνγκνικ, ο οποίος έχει προπονήσει μεταξύ άλλων τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λειψία, είπε ότι θα ασχοληθεί με την Μπάγερν μόνο εάν και όταν ο σύλλογος του έκανε πρόταση:
«Αν η Μπάγερν πει «σε θέλουμε». Και τότε θα έπρεπε επίσης να αναρωτηθώ «το θέλω πραγματικά αυτό»;. Αν θέλω να κάνω κάτι άλλο θα το συζητήσω πρώτα με την Αυστριακή ομοσπονδία», είπε.

Η Αυστρία αντιμετωπίζει τη Γαλλία στον εναρκτήριο αγώνα του 4ου ομίλου του Euro 2024 στις 17 Ιουνίου και θα παίξει επίσης με την Πολωνία και την Ολλανδία.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X