Η ΑΕΚ κάθεται στον... λαιμό του Λουτσέσκου: «Το 2018 μας έκλεψαν το πρωτάθλημα»

Η ΑΕΚ κάθεται στον... λαιμό του Λουτσέσκου: «Το 2018 μας έκλεψαν το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Όσα χρόνια και να περάσουν ο Λουτσέσκου έχει στο μυαλό του την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στην ιταλική ιστοσελίδα, «Cronache di spogliatoio» στην οποία ακόμα… κλέγεται για το πρωτάθλημα της σεζον 2017-2018, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-2018:

Το 2017/18 μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, τιμωρώντας μας με 9 βαθμούς. Στην Ελλάδα μπορείς να νιώσεις το πολιτικό βάρος ενός συλλόγου.

Πρώτα πηγαίνουν σε αυτόν τον τομέα ο ομάδες της Αθήνας και μετά όλες οι άλλες. Ακόμα και τη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα, ξεκινήσαμε από το -2 Ο ΠΑΟΚ είχε πραγματικά ένα τρομερό γκρουπ. Στο τέλος της χρονιάς δεθήκαμε ακόμα περισσότερο με τον ιδιοκτήτη. Θέλαμε να γράψουμε ιστορία.

Για την κόντρα Αθήνας-Θεσσαλονίκης: 

«Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ξεχωριστό. Το συναίσθημα για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατό, αλλά η κόντρα Θεσσαλονίκης-Αθήνας είναι ακόμη μεγαλύτερη. Μπορείς να αντιληφθείς τον ανταγωνισμό σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο που οδηγεί σε απογοήτευση. Και από εδώ γεννήθηκε και η αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Το 2019 πήραμε το νταμπλ χωρίς καμία ήττα. 26 νίκες και 4 ισοπαλίες ήταν το ρεκόρ μας. Επιπλέον, τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε φτάσει δύο φορές στα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Γράφουμε τη δική μας ιστορία.

«Πάντα παρακολουθώ το ιταλικό ποδόσφαιρο. Παρακολουθώ πολλούς αγώνες της Serie A και χαλαρώνω .Η ιταλική σχολή ποδοσφαίρου είναι η καλύτερο. Πάντα είχα διάφορους Ιταλούς συνεργάτες στο επιτελείο μου: το 2005, γνώρισα τον Ντιέγκο Λόνγκο που με ακολούθησε στη Ρουμανία και ήταν μαζί μου για 15 χρόνια. Χάρη σε αυτόν, γνώρισα τον Μπάτσι, τον Σπαταφόρα και τον Καστορίνα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X