ΑΕΚ: Στην ατζέντα της Κάρντιφ ο Ρότα - Το θετικό report του Ερόλ Μπουλούτ

ΑΕΚ: Στην ατζέντα της Κάρντιφ ο Ρότα - Το θετικό report του Ερόλ Μπουλούτ
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ έχει θετικό report για τον δεξιό μπακ της ΑΕΚ, Λάζαρο Ρότα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον 26χρονο διεθνή δεξιό μπακ της ΑΕΚ, Λάζαρο Ρότα και την αγγλική ομάδα με το έντονο ελληνικό…χρώμα σε ρόστερ και πάγκο.

Σε διπλό γάμο… α λα ελληνικά, προχώρησε η Κάρντιφ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι.

Η αγγλική ομάδα άλλαξε δαχτυλίδια με τους «δικούς» μας, Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Γούτα, οι οποίοι αποχώρησαν την ίδια μεταγραφική περίοδο από την Τουρκία (Τραμπζονσόπρ και Σίβασπορ αντίστοιχα) και μετακόμισαν στο Νησί.

Προϊόντος του χρόνου και οι δύο Έλληνες παίκτες πραγματοποιούν απόσβεση των μεταγραφών τους, κρίνοντας από τις θετικές εμφανίσεις καθώς και τα νούμερα που γράφουν τα κοντέρ τους με τη φανέλα της Κάρντιφ.

Αμφότεροι δεν βγαίνουν ούτε με…γερανό από την βασική ενδεκάδα, με τον Γούτα να μετράει 44 παιχνίδια (4 γκολ) και τον Σιώπη 40 ματς με τον αγγλικό σύλλογο που αγωνίζεται στην Championship.

Ο Τούρκος προπονητής της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ, εμπιστεύεται με…κλειστά μάτια τους δύο Έλληνες παίκτες κι ενώ παρεμπιπτόντως να σημειώσουμε πως στο τιμ των συνεργατών του υπάρχει από το περασμένο καλοκαίρι και ο Έλληνας γυμναστής, Νίκος Καρύδας.

Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα έχοντας «γλυκαθεί» από τους Γούτα – Σιώπη οι οποίοι εξελίχθηκαν σε βασικές μονάδες της ομάδας του, ο τεχνικός του αγγλικού κλαμπ έχει σχηματίσει – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – θετικό report για τον Λάζαρο Ρότα.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X