Εμπαπέ: Θα παίζει ως «9άρι» στην Ρεάλ Μαδρίτης

Εμπαπέ: Θα παίζει ως «9άρι» στην Ρεάλ Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σκοπεύει να αλλάξει την θέση του στην Ρεάλ Μαδρίτης και να παίζει ως στράικερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Kιλιάν Εμπαπέ όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο εξωτερικό έχει ήδη πάρει την απόφαση να υπογράψει με την Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα σκοπέυει να αλλάξει την θέση του.

Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός και αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, ο οποίος εντάχθηκε στην Παρί το 2017 από τη Μονακό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης «AS», έχει ήδη υπογράψει το πενταετές συμβόλαιό του με τους «μερένχες» και η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να γίνει μετά την 1η Ιουλίου μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της ομάδας στο νέο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Στο μεταξύ στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για το νέο αγωνιστικό ρόλο του Γάλλου σούπερ σταρ. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως είχε συζήτηση με τον Κάρλο Αντσελότι και αποδέχθηκε να αλλάξει θέση και από ακραίος επιθετικός να παίξει την επόμενη σεζόν με το «9» ως κεντρικός φορ.

Αυτό είναι το σύστημα που θέλει να εφαρμόσει ο Ιταλός τεχνικός με τον Βινίσιους και τον Ροντρίγκο στα άκρα και τον Έμπαπέ στη θέση του φορ για τη σεζόν 2024-25, ενώ για την επόμενη σεζόν ίσως ο Γάλλος επιστρέψει στα άκρα για να πάρει τη θέση του κεντρικού επιθετικού ο Βραζιλιάνος Εντρικ, με τη διοίκηση της Ρεάλ να σχεδιάζει την πώληση του Ροντρίγκο το καλοκαίρι του 2025. Ο διάσημος άσος έχει τη φετινή σεζόν 42 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις με την Παρί, έχοντας στο ενεργητικό του 41 γκολ και εννιά ασίστ!

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X