Super League: Στις 19 Μαΐου ολοκληρώνεται το φετινό πρωτάθλημα - Στις 15/5 το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Super League: Στις 19 Μαΐου ολοκληρώνεται το φετινό πρωτάθλημα - Στις 15/5 το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Η Super League αποφάσισε οριστικά να πάει μια εβδομάδα πίσω η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαΐου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Super League αποφάσισε οριστικά να πάει μια εβδομάδα πίσω η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαΐου με την 10η αγωνιστική των playoffs ενώ το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/5.

Ήταν αναμενόμενο μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους “4” του Conference League πλέον είναι και οριστικό καθώς η Super League αποφάσισε να πάει μια εβδομάδα πίσω η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει πως το πρωτάθλημα δεν θα ολοκληρωθεί όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο στις 12/5 αλλά στις 19 Μαΐου με την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs.

Όσο για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός το οποίο είχε οριστεί για την 1/5 αλλά δεν μπορεί να διεξαχθεί λόγω του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα στις 2/5 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/5.

Ενώ ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη που ήταν προγραμματισμένος για τις 18/5 θα πάει και αυτός μια εβδομάδα πίσω και αναμένεται να διεξαχθεί στις 25/5.

Οι ομάδες αποφάσισαν δια περιφοράς να δώσουν τη συγκατάθεση τους στο νέο πρόγραμμα της Super League και μέσα στη μέρα δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από πλευράς της λίγκας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X