Η λύσσα για το Πρωτάθλημα θα οδηγήσει την ΑΕΚ (και) σε αυτό

Η λύσσα για το Πρωτάθλημα θα οδηγήσει την ΑΕΚ (και) σε αυτό
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για την ΑΕΚ που απόψε κόντρα στον Παναθηναϊκό πρέπει να βγάλει αυτό που είχε πέρυσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ημερολόγιο γράφει 24 Απριλίου. Σε λίγες ώρες το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός θα είναι πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας. Το διακύβευμα για την ΑΕΚ και τον αντίπαλο της μεγάλο. Η νίκη τίτλου. Οποιος κερδίσει, θα έχει σαφές προβάδισμα να το πάρει στο τέλος.

Η ισοπαλία αφήνει αρκετά πράγματα ρευστά για τα επόμενα παιχνίδια. Η ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο. Έδειξε ότι τον έχει. Ο ΠΑΟ κέρδισε με ανατροπή την ΑΕΚ και παραλίγο να το κάνει και στη Νέα Φιλαδέλφεια στο 2-2, έδειξε ότι μπορεί να της κάνει ζημιά. Η ΑΕΚ είναι φαβορί, όχι το απόλυτο, αλλά είναι. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, έχει σε τρομερό μομέντουμ τον Ιωαννίδη και είναι αποτελεσματικές οι συνεργασίες του με τον Μπακασέτα. Πίσω έχει θέματα, πρέπει να τα εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ, να σκοράρει πάνω από 1 γκολ. Περισσότερο από τα αγωνιστικά όπου αρμόδιος είναι ο Ματίας Αλμέιδα και θα έχει αρκετό ενδιαφέρον η 11άδα που θα ανακοινωθεί, το ζήτημα απόψε είναι η λύσσα που θα βγάλουν όλοι οι της ΑΕΚ στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ παίζει στο σπίτι της. Αυτό που βοήθησε τα μέγιστα στον περσινό τίτλο και της έλειψε 20 χρόνια. 33.000 κόσμος περιμένουν μεγάλο παιχνίδι από την ΑΕΚ, περιμένουν να κερδίσει τον μεγάλο έτερο διεκδικητή του τίτλου, περιμένουν να βγάλει ένταση-ενέργεια η ομάδα στο χορτάρι, εν ολίγοις να δουν την λύσσα για το φετινό Πρωτάθλημα να βγαίνει από το χορτάρι και να απλώνεται σε όλο το γήπεδο.

Αν την έχει η ΑΕΚ απόψε, στην Τούμπα την Κυριακή και στα δύο τελευταία ματς, θα το πάρει στο τέλος ξανά. Τον δρόμο τον ξέρει για την επιτυχία, παρά τις «στραβοτιμονιές» που έγιναν από το καλοκαίρι, μέσα στην σεζόν μέχρι και το Χαριλάου, η ΑΕΚ παραμένει η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες και δυνατότητες για να κατακτήσει τον τίτλο.

Η λύσσα για το Πρωτάθλημα θα οδηγήσει την ΑΕΚ (και) σε αυτό

Ακόμη και πολύ καλύτερη να μην είναι από τον αντίπαλο της απόψε, πρέπει να του δώσει να καταλάβει ότι από αυτό το ματς δεν θα πάρει τίποτε. Να βγάλει αυτή την πίστη στις δυνατότητες της και την λύσσα για να κερδίσει το ματς, όπως…. να’ ναι. Εδώ που φτάσαμε λίγο μετρούν τα «πώς» και τα «γιατί», εδώ μετρά το αποτέλεσμα. Τα λάθη δεν έχουν επιστροφή τώρα και η ΑΕΚ που προσέφερε ουκ ολίγες ευκαιρίες στους ανταγωνιστές της καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, απόψε και την Κυριακή πρέπει να κάνει τα δύο μεγάλα ματς που χρωστά στον κόσμο της φέτος. Στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν.

Ο κόσμος δεν παίζει μπάλα στο χορτάρι, ωστόσο απόψε πρέπει από την αρχή μέχρι το τέλος να είναι με πάθος εκεί, δίπλα στον στόχο των παικτών. Οτι και αν βλέπει στο γήπεδο. Στο τέλος ίσως το γκολ της νίκης να έχει μπει επειδή αυτοί το… απαίτησαν.

Μεγάλο ματς, μεγάλες απαιτήσεις για μία ομάδα που μας έμαθε να τις ζητάμε πολλά και να καταφέρνει πάντα πολλά κόντρα σε όλους. Και απόψε είναι ένα βράδυ που θα έχει ξανά απέναντι της όλους!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X