Ατζούν: Θέλει να αγοράσει την Μάριμπορ σύμφωνα με Σλοβένικα μέσα

Ατζούν: Θέλει να αγοράσει την Μάριμπορ σύμφωνα με Σλοβένικα μέσα
Photo Credits: INTIME

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Σλοβενίας ο Ατζούν θέλει να επενδύσει στην Μάριμπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νεό επιχειρηματικό βήμα για τον Ατζούν, ο οποίος σκέφτεται να αγοράσει την Μάριμπορ της Σλοβενία, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην χώρα.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας, που έχει ήδη στην ιδιοκτησία του την Χαλ, αφότου συνδέθηκε το όνομά του με τις Μούρα και Ολίμπια Λιουμπλιάνας, φαίνεται πως έχει επιλέξει τελικά την συγκεκριμένη ομάδα για να διευρύνει το πορτφόλιο των επενδύσεών του στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Το κλαμπ της Σλοβενίας, που είναι εκείνο με την μεγαλύτερο τροπαιοθήκη στην χώρα έχοντας 16 πρωταθλήματα, όταν οι επόμενες ομάδες στην κατάταξη των κατακτήσεων είναι οι Γκόριτσα και Ολίμπια με 4 χρειάζεται επενδύσεις έτσι ώστε να συνεχίζει να ανταγωνίζεται τις Τσέλιε, Ολίμπια Λιουμπλιάνας και Μούρα που ενισχύονται από ιδιωτικό κεφάλαιο.

Η Μάριμπορ επαφιόταν κατά κύριο λόγο στα χρήματα από την συμμετοχή της στις διοργανώσεις της UEFA, αλλά την πώληση των κορυφαίων αστέρων, όμως πια αυτό δεν ήταν αρκετό. Η συνθήκη, λοιπόν, αυτή έκανε πρόσφορο το έδαφος για μία επένδυση και ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πρόθυμος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X