Εικόνες από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ

Εικόνες από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Kαι επίσημα από το πρωί της Τετάρτης (24/4) το Μουσείο της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» άνοιξε τις πύλες του και υποδέχεται τον κόσμο της Ένωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Kαι επίσημα από το πρωί της Τετάρτης (24/4) το Μουσείο της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» άνοιξε τις πύλες του και υποδέχεται τον κόσμο της Ένωσης.

Από τις 10 π.μ. και μέχρι την ώρα έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (8.30 μ.μ.) το Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό, ενώ σε καθημερινή βάση οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. Οι ώρες αυτές θα τροποποιούνται τις μέρες των αγώνων, αναλόγως με την ώρα έναρξής τους. Τις Δευτέρες το Μουσείο θα είναι κλειστό.

Η τιμή του απλού ατομικού εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ. Θα ισχύουν επίσης συνδυαστικά εισιτήρια για επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, με την τιμή του απλού εισιτηρίου στα 22 ευρώ.

Εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά, αλλά και σε φυσικό σημείο πώλησης στην είσοδο του Μουσείου. Συνιστούμε, ωστόσο, την αγορά εισιτηρίων μέσω ίντερνετ, για την αποφυγή ταλαιπωρίας.

Δείτε τις εικόνες:

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "Άνοδος και πτώση Rise and andFall Αλνοδοςκαιπώση~ Fall ATYXOE HAEK10 HAEK HAEK7-61 82 1994 TyK ABAH ABAHAEK 판 新ば 木 ONIKH O POINIE ФνΗ ATOAAF 다은 IN"

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, πλήθος και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "B6i DI E E IN"

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, πλήθος και κείμενο

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X