ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας επιστρέφει απόψε ως αντίπαλος στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας επιστρέφει απόψε ως αντίπαλος στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Ο Μπακασέτας θα μπει στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, για πρώτη φορά στη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τετάρτη (24/04) το Αθηναϊκό ντέρμπι πρόκειται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το ποιος θα είναι το φαβορί, για τον τίτλο της φετινής Stoiximan Super League. Ο Τάσος Μπακασέτας θα μπει στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, για πρώτη φορά στη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένα παιδί που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από την «κιτρινόμαυρη» κερκίδα και είναι δηλωμένος φίλος της, πρόκειται να πατήσει για πρώτη φορά τον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena, όχι όμως με τον «Δικέφαλο» στο στήθος, αλλά με το… τριφύλλι.

Ο Τάσος Μπακασέτας, έχει περάσει από αρκετές ελληνικές ομάδες, κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Το όνομα του όμως, το συνέδεσε με τη φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία μάλιστα «στέφθηκε» και πρωταθλητής το 2018.

Η μοίρα του τον οδήγησε στην Τουρκία και πλέον επέστρεψε πίσω στα πάτρια εδάφη, με μία «αποστολή». Να φέρει το τρόπαιο της Stoiximan Super League, στην «πράσινη» μεριά της Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη υπέρβαση τον χειμώνα και με ένα τεράστιο συμβόλαιο, έφερε πίσω στην Ελλάδα τον αρχηγό της Εθνικής, για να γίνει απευθείας, σημείο… αναφοράς στην ομάδα.

Την Τετάρτη (24/04) η πρωτοπόρος ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, για την κορυφαία αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League, με τη διαφορά των δύο ομάδων να είναι μόλις ένας βαθμός. Το συγκεκριμένο Αθηναϊκό ντέρμπι πρόκειται να κρίνει πάρα πολλά, για το μέλλον του πρωταθλήματος και για το ποιος θα θεωρείται πλέον το… φαβορί για την κατάκτηση του.

Ο Μπακασέτας θα αντιμετωπίσει για 9η φορά στην καριέρα του την ΑΕΚ. Mία ομάδα την οποία δυσκολεύεται σταθερά να «πληγώσει». Απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» έχει καταφέρει να πετύχει μονάχα ένα τέρμα και αυτό ήταν την προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν, στην ανατροπή της Λεωφόρου, πριν από μερικές εβδομάδες (04/03, 2-1).

Πηγή: bnsports.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X