Με κεκτημένη ταχύτητα για νίκη και γκολ στο 6.00 η ΑΕΚάρα!

Με κεκτημένη ταχύτητα για νίκη και γκολ στο 6.00 η ΑΕΚάρα!

Τον τελειώνει και το σηκώνει: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (20:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mε φόρα από μία απίστευτη και άκρως κυριαρχική εμφάνιση κόντρα στον Άρη, η πρωτοπόρος ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια (20:30) και γνωρίζει πως η νίκη θα την φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης συνεχόμενης κούπας στη Super League.

Οι 17 τελικές στο δεύτερο ημίχρονο έφεραν τη μεγάλη ανατροπή στη Θεσσαλονίκη και το τρομερό γκολ του Νορντίν Άμραμπατ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 επί του Άρη, το οποίο έφερε ξανά την «Ένωση» στην κορυφή της Super League.

Είναι προφανές πως οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα μπουν στο γήπεδο με το… μαχαίρι στα δόντια: Άλλωστε, δεν χωρά καμία αμφιβολία πως η νίκη κόντρα στον 2ο της βαθμολογίας θα δώσει ισχυρό προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους», που, ειρήσθω εν παρόδω, είναι αήττητοι στα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια τους κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο συνδυασμός της έδρας και της ποιότητας οδηγεί στον άσο, που συνοδεύεται με απόδοση 2.00.

Η Αγιά – Σοφιά θα είναι ξανά κατάμεστη και μπορεί από μόνη της να αλλάξει τα αγωνιστικά δεδομένα: Το κλίμα, η ένταση και η θέληση δημιουργούν ένα «παζλ» που θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να μπει από νωρίς σε θέση οδηγού και να κυριαρχήσει. Με πίεση ψηλά και κατοχή θα δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπορούν να προηγηθούν στο σκορ, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 1.73.

Με βάση τα παραπάνω, η ΑΕΚ θα απλοποιήσει τα δεδομένα και το γρήγορο γκολ θα θέσει το τέμπο που πρέπει να υφίσταται με βάση την ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων. Η «Ένωση» διαθέτει παίκτες με τεράστια κλάση σε αρχική ενδεκάδα και πάγκο και είναι αποφασισμένη να δείξει σε όλους ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό. Μία νίκη της ΑΕΚ με διαφορά δύο τερμάτων συνοδεύεται με απόδοση 6.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X