Δεν είναι αφρικανική σκόνη: Ο ουρανός στην Αθήνα έγινε κίτρινος λόγω... ΑΕΚ - To viral VIDEO στο TikTok

Δεν είναι αφρικανική σκόνη: Ο ουρανός στην Αθήνα έγινε κίτρινος λόγω... ΑΕΚ - To viral VIDEO στο TikTok
Photo Credits: INTIME

Το viral βίντεο στο TikTok για την αφρικανική σκόνη και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε τόνους… κίτρινου αλλά και έντονου πορτοκαλί «έχει βαφτεί» από χθες η Αθήνα με την αφρικανική σκόνη να ταλαιπωρεί και πάλι την πρωτεύουσα κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο λεκανοπέδιο.

Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης που επηρεάζει τη χώρα μας βαθμιαία από σήμερα θα αρχίσει να μειώνεται. Επισημαίνεται όμως ότι αξιόλογη μείωση των συγκεντρώσεων προβλέπεται από το μεσημέρι και μετά οπότε και θα περιοριστεί στα ανατολικά.

Ο ουρανός στην Αθήνα έγινε κίτρινος λόγω… ΑΕΚ

Ένα από τα viral βίντεο στο TikTok για την αφρικανική σκόνη έχει να κάνει με την ΑΕΚ. Ένας από τους χιουμοριστικούς λογαριασμούς στην πλατφόρμα φαίνεται σε βίντεο να λέει «δεν είναι αφρικανική σκόνη… έσκασε το αερόστατο της ΑΕΚ!» προκαλώντας γέλια και πολλά σχόλια.

Δείτε:

@dhmhtrhs_perdikhs #fyp #fy #foryou #funnyvideos #foryourpage #top #tiktok #😂😂😂 #video #🤷‍♂️ #greektiktok #greek #vairal #😂 #perdikhs #funny #gr ♬ πρωτότυπος ήχος – Dhmhtrhs_perdikhs

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X